BRITAX RÖMER First Class plus Turvaistuin, Blue Marble

BRITAX RÖMER First Class plus Turvaistuin, Blue Marble


 • BRITAX RÖMER First Class Plus Turvaistuin, Cosmos Black
 • BRITAX RÖMER First Class plus Turvaistuin, Black Marble
 • BRITAX RÖMER First Class plus Turvaistuin, Moonlight Blue
 • BRITAX RÖMER Turvaistuin First Class Plus, Fire Red

Hinta
179,00 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A230084

BRITAX RÖMER First Class plus Turvaistuin, Blue Marble
Ryhmä 0+/1, painoluokka: 0-18 kg, ikäsuositus: syntymästä 4 vuoden ikään saakka

First Class plus -istuin yhdistää turvakaukalon ja kasvot menosuuntaan asennettavan turvaistuimen edut. Syntymästä n. 13 kiloon asti se asennetaan selkä menosuuntaan ja 9–18 kiloisille lapsille kasvot menosuuntaan.

Istuimessa on erinomainen sivutörmäyssuoja. Vastasyntyneille 100 % puuvillasta valmistettu istuimenpienennin antaa lisäsuojaa päälle ja niskalle.

Tuotetiedot:

Useaan eri asentoon säädettävä istuin
Lapsen pitäisi matkustaa autossa mukavasti. Siksi tässä turvaistuimessa on useita eri istuma- ja lepoasentoja, joiden muuttaminen on helppoa.

Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny
Suunniteltu antamaan lisätukea vastasyntyneille. Mukana toimitettavan vastasyntyneille tarkoitetu sisätyynyn ansiosta vauvat voivat olla mukavassa ja ergonomisessa makuuasennossa.

CLICK & SAFE® -vyönsäätö
Ei ole aina helppoa tasapainotella liian löysien tai liian kireiden valjaiden välillä. Sen vuoksi auttaa CLICK & SAFE vanhempia huomaamaan, milloin valjaat ovat sopivan kireällä. Valjaita kiristäessäsi kuulet "klikkauksen", kun kireys on sopiva.

Tehokkaat rintapehmusteet
Lapsi heilahtaa törmäystilanteessa helposti eteenpäin. Tehokkaat rintapehmusteet lisäävät mukavuutta ja vähentävät lapsen liikettä eteenpäin nokkakolarissa sekä antavat lisäsuojaa lapsen herkälle niskalle. Ne myös auttavat nokkakolarissa jakamaan törmäysvoiman tasaisemmin lapsen hartioiden ja rintakehän kesken.

Syvät, pehmustetut sivusuojat
Syvät ja pehmustetut sivutörmäyssuojat suojaavat lasta sivutörmäystilateissa. Ne vaimentavat törmäyksen voimaa, jolloin loukkaantumisriski on mahdollisimman pieni.

Viisipistevaljaat
Uskomme, että viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiteen pisteeseen: olkapäihin, lantioon ja valjaiden kiinnityskohtaan lapsen jalkojen väliin. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Helposti irrotettava päällinen
Joskus matkanteko on kaoottista. Juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa. Valjaita ei tarvitse irroittaa pesun ajaksi. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Tekniset tiedot:
 • Asennus autoon: auton kolmipisteturvavyöllä
 • Asennussuunta: selkä menosuuntaan 0 - 13 kg, kasvot menosuuntaan 9 - 18 kg
 • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 65 x 45 x 59 cm
 • Paino: 8,4 kg

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Arvostelut

Tuotearvostelu - BRITAX RÖMER First Class plus Turvaistuin, Blue Marble
Tuotearvostelujen keskiarvo: 3 arvostelua
 
3
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyMikä on eKomi?
 • 100-prosenttisesti riippumaton
 • Ehdottoman läpinäkyvä
 • Asiakkailta asiakkaille
Arvioinnit

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER First Class plus Turvaistuin, Blue Marble
179,00 €
Suositut merkit