❤ 10x babypoints ❤
❤ 10x babypoints ❤
Vain tänään!
00
t
00
min
00
s
BRITAX RÖMER Evolva 123 SL SICT Turvaistuin, Blue Marble
Vaihtoehdot:
 • BRITAX RÖMER Evolva 123 SL SICT Turvaistuin, Blue Marble
 • BRITAX RÖMER Evolva 123 SL SICT Turvaistuin, Cosmos Black
 • BRITAX RÖMER Evolva 123 SL SICT Turvaistuin, Storm Grey
 • BRITAX RÖMER Evolva 123 SL SICT Turvaistuin, Moonlight Blue
 • +3

217,00 €
Hinta
198,90 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
18,10 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A230771

EAN: 4000984184259

BRITAX RÖMER Evolva 123 SL SICT Turvaistuin, Blue Marble
Ryhmä 1/2/3, painoluokka: 9–36 kg, ikäsuositus: 9 kk - 12 v

Innovatiivisia ja joustavia toimintoja
Evolva-sarja on ollut jo yli 10 vuoden ajan useiden perheiden suosikki. Sarjan uusin tulokas, Evolva 123 SL SICT ei pelkästään näytä tyylikäältä, vaan on myös entistä turvallisempi.
Optimaalinen sivutörmäyssuoja-teknologia (SICT) takaa sen, että onnettomuuden sattuessa vahingoittava törmäysenergia heikkenee huomattavasti. Pehmeävartisilla ISOFIT SL (Soft Latch) -kiinnikeillä istuimen kiinnittäminen autosi Isofix-kiinnikkeisiin käy helposti.
Lapsesi matkustusmukavuudesta huolehtivat pehmeä pääntuki ja pehmustetut valjaat. Tämä kaikki tarkoittaa turvallisuutta ja mukavuutta usean vuoden ajaksi.

Turvaistuin kasvaa lapsesi mukana, se soveltuu 9-36 kiloisille lapsille.
Turvakaukalon jälkeen tarvitset siis vain tämän yhden turvaistuimen. Lapsesi kasvaessa voit vaihtaa istuimen omat valjaat (18 kg saakka) auton 3-pisteturvavöihin (36 kg saakka).

Usein eteen tuleva tilanne: Vuosien saatossa autoa vaihdetaan tai istuinta käytetään useissa eri autoissa. Tämä ei ole mikään ongelma Evolva 123 SL SICT -turvaistuimen kanssa.
Se on nimittäin helppo asentaa useimpiin autoihin, joko Isofix-kiinnityksellä ja auton 3-pisteturvavöillä tai pelkästään auton omalla 3-pisteturvavyöllä. Molemmat kiinnitysmahdollisuudet tarjoavat sinulle joustavuutta ja turvallisuutta ajomatkalle.


Tuotetiedot:

Sivutörmäyssuoja-teknologia (SICT)
Sivusuunnasta tulevassa törmäystilanteessa lapsesi on tämän teknologian ansiosta suojattu parhaalla mahdollisella tavalla. Se sekä johtaa törmäysvoimaa pois että vaimentaa sitä. Optimaalisen suojan saavuttamiseksi tulee SICT-teknologiaa käyttää vain oven puoleisella sivulla.

CLICK & SAFE -valjaat
Ei ole aina helppoa tasapainotella liian löysien tai liian kireiden valjaiden välillä. Sen vuoksi auttaa CLICK & SAFE vanhempia huomaamaan, milloin valjaat ovat sopivan kireällä. Valjaita kiristäessäsi kuulet "klikkauksen", kun kireys on sopiva.

Suojaa selkänojasta
Turvaistuintemme selkänoja suojaa lastasi kolmella tavalla: istuinosa suojaa lastasi erityisesti sivutörmäystilanteissa päästä lantioon. Samanaikaisesti vyönohjaimet huolehtivat siitä, että auton turvavyöt kulkevat oikein, lisäksi pääntuki suojaa pään ja niskan aluetta.

Pehmustetut olkavaljaat
Lapsi heilahtaa törmäystilanteessa helposti eteenpäin. Tehokkaat rintapehmusteet lisäävät mukavuutta ja vähentävät lapsen liikettä eteenpäin nokkakolarissa sekä antavat lisäsuojaa lapsen herkälle niskalle. Valjaat myös jakavat törmäysenergiaa laajemmalle alueelle, jolloin se heikkenee.

Säädettävä selkänoja kaikille ikäryhmille
Istuin tarjoaa mukavan nukkumisasennon lapsellesi. Istuin tulee vain säätää, ennen kuin se asetetaan autoon.

Säädettävä pääntuki
Säädettävä pääntuki on suunniteltu erityisesti vanhemmille lapsille, jotka käyttävät jo auton omia turvavöitä. Pääntukea voidaan säätää helposti yhdellä kädellä myös silloin, kun lapsesi jo istuu istuimessa.

5-pistevaljaat
Uskomme, että viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiteen pisteeseen: olkapäihin, lantioon ja valjaiden kiinnityskohtaan lapsen jalkojen väliin. Näin lapsesi on törmäystilanteessa kaikilta puolilta suojattu.

Korkeussäädettävä pääntuki ja valjaat
Pehmeää pääntukea ja valjaita voidaan säätää helposti vain yhdellä kädellä. Ennen kuin asennat istuimen autoon, varmista pääntuen oikea paikka: suoraan lapsesi olkapäiden yläpuolella.

Helppo puhdistaa: irroitettava päällinen
Joskus matkanteko on kaaoottista. Juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka voidaan irrottaa helposti. Turvaistuimen valjaita ei tarvitse irrottaa istuinsuojan irrottamiseksi. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.


Tekniset tiedot:
 • Asennus autoon: ajoneuvon 3-pisteturvavyöllä ja/tai Isofix-kiinnityksellä
 • Asennussuunta: Käyttö kasvot menosuuntaan 9–36 kg
 • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 61-86 x 51 x 48 cm
 • Paino: 8,6 kg

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Arvostelut

Tuotearvostelu - BRITAX RÖMER Evolva 123 SL SICT Turvaistuin, Blue Marble
Tuotearvostelujen keskiarvo:
29 arvostelua
 
18
 
8
 
3
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyMikä on eKomi?
 • 100-prosenttisesti riippumaton
 • Ehdottoman läpinäkyvä
 • Asiakkailta asiakkaille
Arvioinnit
Näytä kaikki asiakasarvostelut

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER Evolva 123 SL SICT Turvaistuin, Blue Marble
217,00 €
198,90 €