BRITAX RÖMER Evolva 123 plus Turvaistuin, Moonlight Blue

BRITAX RÖMER Evolva 123 plus Turvaistuin, Moonlight Blue


 • BRITAX RÖMER Turvaistuin Evolva 123 Plus, Fire Red
 • BRITAX RÖMER Turvaistuin Evolva 123 Plus, Black Marble
 • BRITAX RÖMER Turvaistuin Evolva 123 Plus, Cosmos Black
 • BRITAX RÖMER Evolva 123 plus Turvaistuin, Storm Grey

Hinta
155,00 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A230775

EAN: 4000984184204

BRITAX RÖMER Evolva 123 plus Turvaistuin, Moonlight Blue
Ryhmä 1/2/3, painoluokka: 9–36 kg, ikäsuositus: 9 kk - 12 v

Evolva 1-2-3 Plus on joustava turvaistuin. Istuinta voidaan säätää korkeus- ja leveyssuunnassa, joten se sopii 9-36 kg:n painoisille lapsille. Turvaistuimen 5-pistevaljaat, olkapehmusteet ja korkea selkänoja suojaavat hyvin pikkuistasi. Istuin sopii 9 kk:n ikäisestä aina 12-vuotiaille. Turvavaljaiden Click & Safe® -kiinnitys takaa, että lapsesi turvavaljaat ovat aina oikein kiinnitetty.

Ominaisuuksia:
Click & Safe® -kiinnitys valjaissa
 • Ei ole aina helppoa tasapainotella liian löysien tai liian kireiden valjaiden välillä. Click & Safe® -kiinnitys "kertoo" vanhemmille, kun lapsi on oikein kiinnitetty. Valjaita kiristäessäsi kuulet "klikkauksen", kun kireys on sopiva.
Viisipistevaljaat
 • Me olemme vakuuttuneita siitä, että 5-pistevaljaat ovat soveltuvimmat ja turvallisimmat valjaat turvaistuimiin. Ne suojaavat lastasi optimaalisesti. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiteen pisteeseen: olkapäihin, lantioon ja valjaiden kiinnityskohtaan lapsen jalkojen väliin. Näin lapsesi on törmäystilanteessa kaikilta puolilta suojattu.
Säädettävä selkänoja kaikille ikäryhmille
 • Istuin tarjoaa mukavan nukkumisasennon lapsellesi. Istuin tulee vain säätää, ennen kuin se asetetaan autoon.
Korkea selkänoja
 • Turvaistuintemme selkänoja suojaa lastasi kolmella tavalla: istuinosa suojaa lastasi erityisesti sivutörmäystilanteissa päästä lantioon. Samanaikaisesti vyönohjaimet huolehtivat siitä, että auton turvavyöt kulkevat oikein, lisäksi pääntuki suojaa pään ja niskan aluetta.
Tehokkaat rintapehmusteet
 • Lapsi heilahtaa törmäystilanteessa helposti eteenpäin. Tehokkaat rintapehmusteet lisäävät mukavuutta ja vähentävät lapsen liikettä eteenpäin nokkakolarissa sekä antavat lisäsuojaa lapsen herkälle niskalle. Ne myös auttavat nokkakolarissa jakamaan törmäysvoiman tasaisemmin lapsen hartioiden ja rintakehän kesken.
Korkeat, pehmustetut sivutuet
 • Syvät ja pehmustetut sivutörmäyssuojat suojaavat lasta sivutörmäystilateissa. Ne vaimentavat törmäyksen voimaa, jolloin loukkaantumisriski on mahdollisimman pieni.
Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat
 • Pehmeää pääntukea ja valjaita voidaan säätää helposti vain yhdellä kädellä. Ennen kuin asennat istuimen autoon, varmista pääntuen oikea paikka: suoraan lapsesi olkapäiden yläpuolella.
Säädettävä leveys
 • Kun lapsesi kasvaa, istuin kasvaa hänen mukanaan. Ei vain korkeutta, vaan myös leveyttä. Jotta lapsellasi olisi mukava olo turvallisuutta vaarantamatta, istuimen leveys voidaan säätää nopeasti sopimaan lapselle täydellisesti.
Esiinvedettävä juoma- ja välipalateline
 • Istuimen sivussa on esiinvedettävä juomateline, joka pitää lapsen juoman pystyssä.
Helposti irrotettava päällinen
 • Joskus matkanteko on kaoottista. Juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka voidaan irrottaa helposti. Turvaistuimen valjaita ei tarvitse irrottaa istuinsuojan irrottamiseksi. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.
Tekniset tiedot:
 • Asennus: Käyttö kasvot menosuuntaan 9–36 kg
 • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 61-72 x 50 x 52 cm
 • Paino: 7,7 kg

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Arvostelut

Tuotearvostelu - BRITAX RÖMER Evolva 123 plus Turvaistuin, Moonlight Blue
Tuotearvostelujen keskiarvo: 6 arvostelua
 
5
 
0
 
0
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyMikä on eKomi?
 • 100-prosenttisesti riippumaton
 • Ehdottoman läpinäkyvä
 • Asiakkailta asiakkaille
Arvioinnit
Näytä kaikki asiakasarvostelut

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER Evolva 123 plus Turvaistuin, Moonlight Blue
155,00 €
Suositut merkit