BRITAX RÖMER Baby-Safe i-Size Turvakaukalo, Black Marble
 • BRITAX RÖMER Turvakaukalo Baby-Safe i-Size, Mystic Black
 • BRITAX RÖMER Baby-Safe i-Size Turvakaukalo, Flame Red

ovh¹
220,00 €
Hinta
205,95 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
14,05 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A195528

EAN: 4000984199765

BRITAX RÖMER Baby-Safe i-Size Turvakaukalo, Black Marble
i-Size/koko: pituus 83 cm:n saakka, paino 13 kg:n saakka, ikä noin 15 kk ikään saakka

Vastasyntyneille tarkoitettu sisäsuojus antaa suojaa ja turvaa heti syntymästä alkaen. Onnettomuuden sattuessa se johtaa myös törmäysenergiaa pois vauvasta. Vauvan kasvaessa isommaksi, voi sisäsuojuksen poistaa ja pääntuen korkeutta säätää. Näin ollen lapsellasi on enemmän tilaa.

Patentoitu teknologia takaa turvallisen, mukavan ja loivan makuuasennon.
Ei ole nimittäin aina yksinkertaista olla autolla liikenteessä vastasyntyneen kanssa. Päätöstenteko alkaa jo optimaalisen makuuasennon miettimisestä. Yhtäältä loiva makuuasento on lapselle hyväksi, sillä pienen vauvan niskalihakset eivät ole vielä tarpeeksi kehittyneet. Mutta toisaalta taas pystympi asento on turvallisempi mahdollisessa törmäystilanteessa. Sen vuoksi on Baby-Safe i-Size turvakaukaloa varten kehitetty uusi patentoitu teknologia takaamaan loivan makuuasennon.
Sen toimintaperiaate on yksinkertainen: Säädettäessä pääntuen korkeutta, säätyy makuuasento samalla. Jos käytät samalla vielä Baby-Safe i-Size Flex Base -jalustaa, on lapsesi makuuasento vieläkin parempi.

Rauhoittavaa turvallisuutta lapsen ensimmäisille ajomatkoille
Lapset ja ennen kaikkea vastasyntyneet ovat kaikkein haavoittuvampia matkustajia. Siksi heitä täytyy onnettomuustilanteessa suojata erityisen hyvin. Tämän vuoksi keskitymmekin turvaistuinten jatkuvaan kehittämiseen ja parantamiseen. Testaamme myös istuimiamme runsaasti. Istuimemme täyttävät korkeimmat turvallisuusstandardit.
Hankkiessasi siis Baby-Safe i-Size kaukalon, saat vuosikausien tutkimuksen ja kokemuksen tuloksen käyttöösi. Jotta voit nauttia rauhassa ajomatkoista lapsesi kanssa.

Tuotetiedot:

Lisäosa vastasyntyneille
Sisäsuojuksessa on irroitettava, iskunvaimentava vaahtokangaspehmuste Se pienentää istuintilaa ja tuo näin turvaa ja mukavuutta pienelle vauvalle

Sivutörmäyssuoja-teknologia (SICT)
Sivusuunnasta tulevassa törmäystilanteessa on lapsesi tämän teknologian ansiosta parhaalla mahdollisella tavalla suojattu. Se sekä johtaa törmäysvoimaa pois että vaimentaa sitä. Optimaalisen suojan saavuttamiseksi tulee SICT-teknologiaa käyttää vain oven puoleisella sivulla.

Makuuasento
Matkustaminen on vastasyntyneelle turvallisinta ergonomisessa makuuasennossa. Integroidun ja patentoidun makuuasento-telnologiamme ansiosta voi asennon kulmaa vaihdella ja näin sovittaa se lapsesi koon mukaisesti. Asento muuttuu automaattisesti, säätäessäsi pääntuen korkeutta. Myös olkavaljaat liikkuvat mukana.

Korkeussäädettävä pääntuki ja valjaat
Helpommaksi ei säätäminen muutu: Pehmustettu pääntuki ja valjaat ovat yhdellä kädellä säädettävissä, joten voit helposti mukauttaa ne lapsesi kokoon. Muistathan asentaa pääntuen aina suoraan lapsesi olkapäiden yläpuolelle.

Kuomu
Käytännöllinen suoja: kuomu suojaa sekä auringolta (UPF 50+) että tuulelta, niin autossa käytettäessä kuin rattaissakin. Kuomu voidaan kiinnittää hakasilla kantokahvaan, jolloin kaukaloa helppo kantaa myös silloin, kun kuomu on avoinna.

5-pistevaljaat
Me olemme vakuuttuneita siitä, että 5-pistevaljaat ovat soveltuvimmat ja turvallisimmat valjaat turvakaukaloihin. Ne suojaavat lastasi optimaalisesti. Törmäystilanteessa jakaantuu törmäysvoima valjaita pitkin viiteen eri kohtaan, näin vaimentaen iskun voimaa. Näin lapsesi on törmäystilanteessa kaikilta puolilta suojattu.

Helppo irroittaa CLICK & GO -adapterin avulla
Säästää kantajan selkää. Turvakaukalo on helppo irrottaa joko auton jalustasta tai lastenrattaista kaukalon takaosassa olevan kahvan avulla. Näin vanhemmat voivat pysyä pystyasennossa nostessaan kaukaloa.

Säädettävä kantokahva
Kantokahvan voi kääntää aivan taakse, jolloin se ei häiritse lapsesi matkustusta. Tätä varten tulee vain kahvan sivuilla olevat painikkeet vapauttaa. Kaukalon ollessa lattialla, on kantokahva hyvä asentaa taakse tukevoittamaan.

Väri-indikaattorit asentamisen apuna
Väri-indikaattorieiden avulla näet, onko turvakaukalo asennettu oikein jalustaan tai lastenrattaisiin. Oikein asennettuna vaihtuu väri-indikaattorin väri punaisesta vihreäksi.

Helppo puhdistaa: irroitettava päällinen
Joskus matkanteko on kaaoottista. Juomapullo kaatuu tai lapsesi voi pahoin. Siksi turvaistuimissamme on irroitettava konepestävä päällinen. Valjaita ei tarvitse irroittaa pesun ajaksi. Kaukalon puhtaanapito on siis helppoa.

Travel System
On päiviä, jolloin tulee ehtiä moneen paikkaan. Helpottaaksesi matkantekoa, voit käyttää auton turvakaukaloa myös rattaina ratasosaan yhdistettynä. Siirrä vain kaukalo lapsineen suoraan autosta rattaiden päälle. Ja matka voi jatkua. Kaikki Britax Römer turvakaukalomme soveltuvat CLICK & GO -adapterin ansiosta kaikkiin Britax-rattaisiin. Lisäksi ne ovat yhteensopivia useiden muiden merkkien rattaiden kanssa.

Asennus autoon
Joskus eteen tulee tilanteita, jossa lapsi on siirettävä autoon tai autosta pois, ilman että häntä haluaa herättää. Näissä tilanteissa useat vanhemmat osaavat arvostaa turvakaukalon jalustaa autossa. Kun jalusta on asennettu autoon, se voi pysyä siellä: turvakaukalo klikataan vain helposti ja nopeasti kiinni tai pois. Ilman vaivalloista asentamista tai vauvan herättämistä. Jalusta on saatavilla erikseen.

Kiinitysvaihtoehdot:
 • Auton turvavyöllä: Britaxin turvakaukalot tarjoavat joustavuutta. Ne voidaan nimittäin kiinnittää myös auton omilla 3-pisteturvavöillä. Tämä vaihtoehto on käytännöllinen silloin, kun kaukaloa käytetään useissa autoissa, joissa kaikissa ei ole Isofix-kiinnitysmahdollisuutta. Turvakaukalon vyönohjaimet auttavat kiinnittämään kaukalon oikein.
 • Jalustalla: Baby-Safe i-Size Base tai Flex Base
 • Lasterattaisiin: CLICK & GO® -adapterilla
Tekniset tiedot:
 • Asennus: Selkä menosuuntaan 40–83 cm pitkille lapsille
 • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 56 x 44 x 65 cm
 • Paino: 4,7 kg
Toimitukseen kuuluu:
 • Turvakaukalo Baby-Safe i-Size
 • Kuomu
 • Lisäosa vastasyntyneille
 • Käyttöohjeet

Huomio: Turvaistuinta ei saa käyttää yhdessä aktiivisen Airbag-turvatyynyn kanssa.

Toimitukseen ei sisälly jalustaa (Base).

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER Baby-Safe i-Size Turvakaukalo, Black Marble
ovh¹ 220,00 €
205,95 €