BRIO® magneettinen eläinkirahvi ja norsu
Vaihtoehdot:
  • BRIO® magneettinen eläinkirahvi ja norsu
  • BRIO® magneettinen eläin koira ja kissa

Hinta
20,76 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A291580

EAN: 7312350302844

BRIO® magneettinen eläinkirahvi ja norsu
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Suloiset magneettieläimet Elephant ja Kirahvi tarjoavat pienille lapsille tunteita mielikuvituksellisesta leikistä klassisessa skandinaavisessa BRIO ® -tyylissä.

Yhdistä puiset ja muoviset eläinosat toisiinsa. Värit ja visuaalinen muisti auttavat kokoamaan nämä tunnistettavat ystävät. Tai anna mielikuvituksesi mennä villiin ja yhdistää ne jotain täysin uutta. Vahvat, pyörivät magneetit voidaan kytkeä millä tahansa tavalla, jolloin heidän kanssaan pelaaminen on turhautumista ja hauskaa pienille lapsille.

tuotetiedot:
  • Magneettieläimiä voidaan yhdistää toisiinsa
  • Ikä: alkaen 12 kuukautta

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Brio

BRIO

Ruotsin Skånessa perustettu Brio on ollut monien lasten suosikkilelujen takana jo 1800-luvun lopulta alkaen. Brion vuosikymmeniä jatkunut suosio perustuu sen kykyyn löytää tasapaino perinteisten klassikkolelujen ja uusien innovaatioiden välillä. Brion tavoitteena on, että kaikki sukupolvet, menneet, nykyiset ja tulevat, näkevät oman lapsuutensa Brio-lelut myönteisen nostalgian valossa. Ehkä sinun lapsuudenmuistoihisi liittyy vahvasti Brion rautatiet tai nukenvaunut?
 
Brio jatkaa edelleen väsymättä turvallisten ja kehittävien lelujen suunnittelua ja valmistamista, tavoitteena on lasten kehityksen tukemisen lisäksi myös vanhempien arjen helpottaminen.

Suosituimmat tuotteemme

BRIO® magneettinen eläinkirahvi ja norsu
20,76 €