BRIO Konttinosturi 33732
toistaiseksi loppuunmyyty

BRIO Konttinosturi 33732

  • Toimitusaika: Tuote on loppuunmyyty
  • Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
ovh¹ 24,99 €
22,90 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A109997

BRIO Konttinosturi 33732
Konttinosturi
Tuotenumero: 33732

Kampea kääntämällä toiminnallinen konttinosturi nostaa magneettisen lastin. Liikuteltavasta ohjaamosta käsin huolehditaan kontin oikeasta asennosta. Mukana kontti, lasti ja varoituskyltti.

Lisätietoja:
• Lapsille alk. 3 v.

Huom.!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Sisältää pieniä osia.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Brio

BRIO

Ruotsin Skånessa perustettu Brio on ollut monien lasten suosikkilelujen takana jo 1800-luvun lopulta alkaen. Brion vuosikymmeniä jatkunut suosio perustuu sen kykyyn löytää tasapaino perinteisten klassikkolelujen ja uusien innovaatioiden välillä. Brion tavoitteena on, että kaikki sukupolvet, menneet, nykyiset ja tulevat, näkevät oman lapsuutensa Brio-lelut myönteisen nostalgian valossa. Ehkä sinun lapsuudenmuistoihisi liittyy vahvasti Brion rautatiet tai nukenvaunut?
 
Brio jatkaa edelleen väsymättä turvallisten ja kehittävien lelujen suunnittelua ja valmistamista, tavoitteena on lasten kehityksen tukemisen lisäksi myös vanhempien arjen helpottaminen.