Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
BRIO ® Disney Prince ss Unelmien linna -rautatiesarja
pinkorblue suosittelee -18%
ovh¹
99,99 €
Hinta
82,42 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
17,57 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A319675

EAN: 7312350333121

BRIO ® Disney Prince ss Unelmien linna -rautatiesarja
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
  • Ikä: 3 vuotta ja ylöspäin
  • Satumaailma avautuu prinsessojen Unelmien Prinsessa Ruususen, Bellen ja Tuhkimon kanssa 18-osaisella BRIO Disney Prince ss Unelmien linna -junasarjalla.
  • Vaaleanpunainen juna saapuu linnan pihalle suuren portin kautta - prinsessat odottavat jo vierailua
  • Linna voidaan avata kuin nukkekoti, ja tilavat huoneet l aden kutsuvat lapsia laulamaan, tanssimaan ja leikkimään luovilla hahmoilla.
  • Korkeimmasta tornista vie kimalteleva linnan liukumäki takaisin alas junaan, jossa seuraava seikkailu odottaa jo heitä.
  • Tämän lumoavan setin avulla lapset voivat toteuttaa luovuuttaan roolileikeissä.
  • Samalla raiteilla rakentaminen ja leikkiminen edistää erinomaisesti loogista ajattelua ja harjoittelee hienomotoriikkaa.
  • Tämä ihastuttava ja värikäs setti sisältää upean prinsessalinnan, kolme Disney Prince ss -hahmoa, puiset raiteet, prinsessaveturin vaunuineen ja tarvikkeet.
Mitat ja paino:
  • Mitat koottuna (pituus x leveys): 56,5 x 45,5 cm
Toimitukseen sisältyy:
  • Toimituksen sisältö: prinsessalinna, rautatietarvikkeet, puiset kiskot, prinsessaveturi vaunun gongilla ja kolme Disney Prince ss-hahmoa.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

Brio

BRIO

Ruotsin Skånessa perustettu Brio on ollut monien lasten suosikkilelujen takana jo 1800-luvun lopulta alkaen. Brion vuosikymmeniä jatkunut suosio perustuu sen kykyyn löytää tasapaino perinteisten klassikkolelujen ja uusien innovaatioiden välillä. Brion tavoitteena on, että kaikki sukupolvet, menneet, nykyiset ja tulevat, näkevät oman lapsuutensa Brio-lelut myönteisen nostalgian valossa. Ehkä sinun lapsuudenmuistoihisi liittyy vahvasti Brion rautatiet tai nukenvaunut?
 
Brio jatkaa edelleen väsymättä turvallisten ja kehittävien lelujen suunnittelua ja valmistamista, tavoitteena on lasten kehityksen tukemisen lisäksi myös vanhempien arjen helpottaminen.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: BRIO ® Disney Prince ss Unelmien linna -rautatiesarja
5
20 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 17
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 2
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

BRIO ® Disney Prince ss Unelmien linna -rautatiesarja
BRIO ® Disney Prince ss Unelmien linna -rautatiesarja
ovh¹ 99,99 €
82,42 €