BIG Waterplay Vesirata Niagara

BIG Waterplay Vesirata Niagara


  • BIG Waterplay Rotterdam
  • BIG Waterplay Funland

66,90 €
Hinta 52,00 € Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
14,90 € (22%)
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A020934

BIG Waterplay Vesirata Niagara
Waterplay Vesirata Niagara
Tuotenumero: 800055100

Tällä vesiradalla voi leikkiä monenlaisia leikkejä! Rataan sisältyy mm. pumppu, sulkupato, hurja vesiputousosa, kolme erilaista venettä, yksi lentokone ja leikkihahmoja.

Tämän radan kanssa lapsilla ei ainoastaan ole hauskaa, vaan he oppivat myös vesivirroista ja suunnan vaihdosta. Tiivisteet kiinnitetään helposti ilman liimaa, ja ne yhdistävät radan osat toisiinsa täysin vesitiiviisti.

Rataan on saatavilla laaja lisäosavalikoima.

• Ikäsuositus: alk. 3 v.
• Mitat: 130 x 90 x 22 cm

Lisätarvikkeita

Hinta
6,80 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

BIG

BIG – Enemmän kuin vain BIG Bobby Car

BIG on yksi Saksan suurimmista leluvalmistajista ja myös kansainvälisesti merkittävä muovilelujen valmistaja. Brändinä BIG haluaa välittää korkealaatuista ja lapsiystävällistä muotoilua. Kaikki BIG-tuotteet valmistetaan Saksassa ja ne testataan huolellisesti sekä sisäisissä että ulkoisissa prosesseissa. Tällä tavalla BIG takaa sen, että kaikki sen lelut ovat korkeimpien laatu- ja turvallisuusvaatimusten mukaisia.

BIG:n Bobby Car –potkuautot ja muut lasten kulkupelit ovat olleet jo pitkään lasten suosikkeja. Niiden lisäksi BIG tarjoaa laajan valikoiman muitakin leluja niin sisä- kuin ulkoleikkeihin.

BIG Waterplay Vesirata Niagara
66,90 €
52,00 €
Suositut merkit