BIG Waterplay Rotterdam

BIG Waterplay Rotterdam


  • BIG Waterplay Funland
  • BIG Waterplay Vesirata Niagara

ovh¹
24,95 €
Hinta 22,90 € Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
2,05 € (8%)
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A074849

BIG Waterplay Rotterdam
Waterplay Rotterdam
Tuotenumero: 800055102

Helposti koottavissa oleva vesirata. Tiivisteet kiinnitetään helposti ilman liimaa, ja ne yhdistävät radan osat toisiinsa täysin vesitiiviisti. Tämän radan kanssa lapsilla ei ainoastaan ole hauskaa, vaan he oppivat myös vesivirroista ja suunnan vaihdosta. Käsikäyttöisen veivin voi irrottaa radasta. Rataan on saatavilla laaja lisäosavalikoima.

Lisätietoja:
• Ikä: Ikä: alk. 3 v.

Huom.!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Pakkaus sisältää pieniä osia. Tukehtumisvaara!

Lisätarvikkeita

Hinta
6,80 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

BIG

BIG – Enemmän kuin vain BIG Bobby Car

BIG on yksi Saksan suurimmista leluvalmistajista ja myös kansainvälisesti merkittävä muovilelujen valmistaja. Brändinä BIG haluaa välittää korkealaatuista ja lapsiystävällistä muotoilua. Kaikki BIG-tuotteet valmistetaan Saksassa ja ne testataan huolellisesti sekä sisäisissä että ulkoisissa prosesseissa. Tällä tavalla BIG takaa sen, että kaikki sen lelut ovat korkeimpien laatu- ja turvallisuusvaatimusten mukaisia.

BIG:n Bobby Car –potkuautot ja muut lasten kulkupelit ovat olleet jo pitkään lasten suosikkeja. Niiden lisäksi BIG tarjoaa laajan valikoiman muitakin leluja niin sisä- kuin ulkoleikkeihin.

BIG Waterplay Rotterdam
ovh¹ 24,95 €
22,90 €
Suositut merkit