BIG Led-Light Bobby Car -potkuautoille

BIG Led-Light Bobby Car -potkuautoille


ovh¹
10,50 €
Hinta
8,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
1,60 € (15%)
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A024504

BIG Led-Light Bobby Car -potkuautoille
Led-Light
Tuotenumero: 56468

Bobby Car -potkuautolla hurjastelevat tulevat mitä parhainten nähdyksi tällä Bigin led-valolla etenkin näkyvyyden ollessa huono. Tehokas valo, vähäinen energiankulutus.

Valon suunnittelussa otettiin erityisesti huomioon lasten silmät. Se soveltuu siten myös alle 3-vuotiaille lapsille. Valossa on myös äänitorvi. Kumpikin valomoduuli sammuu automaattisesti n. 10 minuutin jälkeen.

Valo on myös suojattu vesiroiskeilta. Pakkaukseen sisältyy myös adapteri. Valon saa helposti asennettua potkuautoon. Paristot (2 x LR44) kuuluvat pakkaukseen.

• Ikäsuositus: alk. 1 v.
• Mitat: 8 x 13 x 3 cm

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

BIG

BIG – Enemmän kuin vain BIG Bobby Car

BIG on yksi Saksan suurimmista leluvalmistajista ja myös kansainvälisesti merkittävä muovilelujen valmistaja. Brändinä BIG haluaa välittää korkealaatuista ja lapsiystävällistä muotoilua. Kaikki BIG-tuotteet valmistetaan Saksassa ja ne testataan huolellisesti sekä sisäisissä että ulkoisissa prosesseissa. Tällä tavalla BIG takaa sen, että kaikki sen lelut ovat korkeimpien laatu- ja turvallisuusvaatimusten mukaisia.

BIG:n Bobby Car –potkuautot ja muut lasten kulkupelit ovat olleet jo pitkään lasten suosikkeja. Niiden lisäksi BIG tarjoaa laajan valikoiman muitakin leluja niin sisä- kuin ulkoleikkeihin.

BIG Led-Light Bobby Car -potkuautoille
ovh¹ 10,50 €
8,90 €
Suositut merkit