BIBS-nuket Colour Sage ja Cloud Glow alkaen 18 kk, 2 kpl.
UUTUUS

BIBS-nuket Colour Sage ja Cloud Glow alkaen 18 kk, 2 kpl.


Vaihtoehdot:
  • BIBS-nuket Colour Sage ja Cloud Glow alkaen 18 kk, 2 kpl.
  • BIBS-nuket Colour Blush ja Vanilla Glow alkaen 18 kk, 2 kpl.

11,95 €
Hinta
11,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A345547

EAN: 5713795198962

BIBS-nuket Colour Sage ja Cloud Glow alkaen 18 kk, 2 kpl.
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
BIBS Colour GLOW-nuket ovat yhtä laadukkaita kuin original en BIBS-nuket, mutta niissä on käytännöllinen pimeässä hohtava vaikutus.

Nuken etsiminen pimeässä on vihdoin päättynyt! GLOW-tutin ansiosta sekä vanhemmat että lapset löytävät tutin helposti pimeässä. Pidä tutti valossa 5 sekuntia ennen nukkumaanmenoa, jotta hehku aktivoituu. Hehkuu yli 8 tuntia.

Nänni
Pyöreä nänni kannustaa asettamaan kielen ja imemistekniikan samalla tavalla kuin imettäminen. Pyöreän muodon ansiosta kielen sivut voivat liikkua ja kietoutua nännien ympärille imetyksen tapaan.

Tutti on varustettu venttiilillä, joka vapauttaa ilmaa heti, kun vauva laittaa tutin suuhunsa. Tämä ilmanvaihtojärjestelmä saa aikaan sen, että ilma työntyy ulos nännin sisäpuolelta venttiilin kautta. Näin tutti on litteä ja mukautuu vauvan suuhun luonnollisella tavalla.

Venttiili on myös syy siihen, että vesi voi jäädä nänniin puhdistuksen ja steriloinnin jälkeen. Jos näin käy, paina nänniä litteäksi puristaaksesi ylimääräisen veden pois.

Dummy S child
Pyöreä, kevyt S child -muotoinen malli kaartuu pois vauvan suun ympärillä olevan herkän ja herkän ihon päältä. Näin varmistetaan mahdollisimman vähäinen kosketus nenän ja vauvan suuta ympäröivän ihon kanssa.

S child on saatavana yhdessä koossa nuken koosta riippumatta.

Tuotetiedot:
  • 18 kuukaudesta alkaen
  • 2 kpl
  • Design : Salvia ja Cloud Glow
  • Yöversio, jossa on pimeässä hohtava kahva
  • Pidä nukkea valossa 5 sekuntia, jotta sen hehku aktivoituu.
  • Valmistettu Tanskassa

Tuotteen materiaali:
  • S child on valmistettu 100-prosenttisesti elintarvikkeille turvallisesta materiaalista. Täysin vapaa BPA:sta, PVC:stä ja ftalaateista.
  • Nänni on valmistettu luonnonkumilateksista. Koska luonnonkumilateksi on luonnonmateriaali, värivaihteluita voi esiintyä.

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

BIBS-nuket Colour Sage ja Cloud Glow alkaen 18 kk, 2 kpl.
BIBS-nuket Colour Sage ja Cloud Glow alkaen 18 kk, 2 kpl.
11,95 €
11,90 €