Kaikki retkeä varten 🚗
Kaikki retkeä varten 🚗
10% Etukoodi:
ENST7040
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodisi
Bambino Mio vaippahousut mioduo, confetti cat, koko 1 (<9Kg)
vastuullinen
Bambino Mio vaippahousut mioduo, confetti cat, koko 1 (<9Kg)
Vaihtoehdot:
  • Bambino Mio vaippahousut mioduo, ulospäin kelluva, koko 1 (<9Kg)
  • Bambino Mio vaippahousut mioduo, confetti cat, koko 1 (<9Kg)
  • Bambino Mio vaippahousut mioduo, virkistävä mansikka, koko 1 (<9Kg)

Hinta
14,49 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A344212

EAN: 5060575637082

Bambino Mio vaippahousut mioduo, confetti cat, koko 1 (<9Kg)
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Bambino Mion vedenpitäviä mioduo-vaippahousuja voidaan käyttää yhdessä minkä tahansa kangasvaippavuoren kanssa. Saatavana kahdessa koossa ja sopii vauvasta taaperoikään.

Tuotteen tiedot
  • Mioduo-yläpöksyt ovat osa Bambino Mio:n mioduo All-in-Two -kangasvaippaa.
  • Vedenpitäviä päällyshousuja voidaan käyttää minkä tahansa vaippavaipan kanssa.
  • Sopii vauvasta taaperoikään
  • Smart Protection - tiiviit kaksinkertaiset lahkeensuissa ja vyötäröllä olevat hihansuut takaavat parhaan mahdollisen suojan.
  • Liikkuville pikkulapsille - joustavat ja vedenpitävät päällyshousut tekevät vaipasta sopivan myös hyvin aktiivisille lapsille.
  • Monipuolinen - käytä erilaisia inserttejä, kuten vain vastasyntyneiden vaippaliinaa, vaippaliinaa tai jopa superpehmeää musliiniliinaa.
  • Helppo pestä ja kuivata - pyyhkimällä pestävät päällyshousut, jotka kuivuvat nopeasti ja vähentävät vaihtoaikaa.
  • Tämän tuotteen jokainen osa on sertifioitu OEKO-TEX® Standard 100 -sertifikaatin mukaisesti - maailman johtava haitallisten aineiden varalta testattujen tekstiilien sertifiointi, joka takaa tuotteissamme käytettyjen materiaalien turvallisuuden.
  • Saatavana useissa söpöissä Design s
  • Saatavana kahdessa koossa: Koko 1 (< 6 kk), koko 2 (6+ kk).
  • Valmistettu 100 % polyesteristä laminoitua polyuretaania.
Tuotteen hoito
Pesu: Pese ennen käyttöä. Pese pesukoneessa entsyymittömällä pesuaineella enintään 60 °C:ssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä käytä kloorivalkaisuainetta. Ei kuivapesua. Lisää pyykkiin ripaus pesuainetta, niin saat lisää raikkautta.Kuivaus: Kuivaa vaipat ilmakuivaksi, äläkä altista niitä suoralle lämmölle. Kuivaa rumpukuivauksessa kylmässä/matalassa lämpötilassa. Älä silitä.
VINKKI: Vaali vaippojasi - jotta voit käyttää vaippojasi pitkään, pese ne alhaisemmissa lämpötiloissa. Säännöllinen pesu korkeissa lämpötiloissa ja tiheä rumpukuivaus voivat aiheuttaa ennenaikaista kulumista.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Vastuullisuus

Ympäristöä säästäviä materiaaleja

Ympäristöä säästäviin materiaaleihin kuuluvat maa- ja metsätalouden valvotusta viljelystä tai valvotusta kotieläintaloudesta peräisin olevat luonnon raaka-aineet, mutta myös uusiutuviin raaka-aineisiin (esim. sokeriruoko) perustuvat muovit ja kuidut. Valvottu viljely auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia (esim. torjunta-aineet). Biopohjaisten muovien tuotannossa käytetään vähemmän fossiilisia resursseja ja niiden päästöt ovat pienemmät kuin perinteisten muovien tuotannossa. On olemassa useita sinettejä, joista tunnistaa kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet. Tällaisia ovat esimerkiksi FCS®-merkki (Forest Stewardship Council), joka takaa kestävän metsänhoidon, LENZING ECOVERO -tuotemerkki, joka tuottaa kestävää viskoosia, tai Responsible Wool & Down -standardi, joka takaa eläinten hyvinvoinnin ja laidunmaiden kestävän käytön.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Bambino Mio vaippahousut mioduo, confetti cat, koko 1 (<9Kg)
5
15 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 12
 
4 tähteä
| 3
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Bambino Mio vaippahousut mioduo, confetti cat, koko 1 (&lt;9Kg)
Bambino Mio vaippahousut mioduo, confetti cat, koko 1 (<9Kg)
14,49 €