Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
babymoov Lisälähetin Premium Care -itkuhälyttimelle, valkoinen

babymoov Lisälähetin Premium Care -itkuhälyttimelle, valkoinen


ovh¹
74,90 €
Hinta
68,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
5,91 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A273840

EAN: 3661276163393

babymoov Lisälähetin Premium Care -itkuhälyttimelle, valkoinen
Hälyttimeen voi liittää kaksi lähetintä.
Sopii erinomaisesti kaksosten tai monilapsisen perheen vanhemmille, hoitotädeille ja lapsenvahdeille.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

Babymoov

Babymoov – Nauti ihanista hetkistä lapsesi kanssa

Babymoov perustettiin 1997 helpottamaan tuoreiden vanhempien elämää. Lapsen syntymästä alkaa jännittävä seikkailu, jonka aikana ei kuitenkaan saa unohtaa vanhempien tarpeita. Tilanteesta riippumatta Babymoov on tukenasi. Tavoitteenamme on auttaa vanhempia vastaamaan vanhemmuuden haasteisiin, jotta voit nauttia ihanimmista hetkistä ongelmitta.

Hyvä alku elämään vieroitusvalmisteilla

Babymoov auttaa raskauden, imetyksen ja vieroituksen aikana käytännöllisillä ja innovatiivisilla tuotteilla, jotka pitävät äidin ja lapsen ravittuina. Tarjolla on ruoanlämmittimiä, ruoanvalmistustuotteita ja säilytysrasioita, jotka on kaikki valmistettu vanhempien ja lasten tarpeet edellä. Nutribaby(+) auttaa valmistamaan ravitsevia aterioita vieroitusaikana.

Luotettavaa vauvan tarkkailua

Jos haluat pitää lastasi silmällä öisin tai nokosten aikana, on Babymoovin itkuhälytin oiva valinta Niissä on erinomainen äänenlaatu. Helppokäyttöisissä YOO-sarjan hälyttimissä on kamera, jolla voit nähdä lapsesi ja kauko-ohjain, joka takaa hyvän näkyvyyden.

Parasta mukavuutta lapselle

Moni asia voi häiritä lapsen unta. Babymoovin Cosy-sarjan tyynyt helpottavat unihäiriöitä ja auttavat lasta nukkumaan yönsä hyvin. Tyynyt ovat laadukkaita, ergonomisesti muotoiltuja ja tyylikkäitä.

Parhaat varusteet matkantekoon

Babymoovilla on erinomaisia varusteita vanhemmille, joilla on monia harrastuksia, tai jotka pitävät liikkumisesta. Lasten kanssa liikkeelle lähtö vaatii suunnittelua, mutta matkasänkyjen ja hoitolaukkujen kanssa suunnittelu muuttuu paljon helpommaksi.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: babymoov Lisälähetin Premium Care -itkuhälyttimelle, valkoinen
4.5
21 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 15
 
4 tähteä
| 6
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

babymoov Lisälähetin Premium Care -itkuhälyttimelle, valkoinen
babymoov Lisälähetin Premium Care -itkuhälyttimelle, valkoinen
ovh¹ 74,90 €
68,99 €