BABYBJÖRN Kantoreppu Original Classic, musta

BABYBJÖRN Kantoreppu Original Classic, musta

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 3-7 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
  • Vielä 2 kpl saatavilla!
89 €
72 €
Hintaan sisältyy ALV.
säästä nyt 17 €

Tuotekuvaus

Tuotenro: A027892

BABYBJÖRN Kantoreppu Original Classic, musta
BABYBJÖRN Kantoreppu Original

Aito klassikko BabyBjörniltä

Se oli suunniteltu kantamaan vauvaa sydän sydäntä vasten ja takaamaan optimaalinen läheisyys vauvan ja vanhemman välille syntymästä lähtien. Nykyään Kantoreppu Original on arvostettu klassikko ympäri maailman. Sillä on myös erityinen paikka sydämessämme, sillä se on kasvanut kokonaiseksi kantoreppuperheeksi ja antanut miljoonille lapsille ja vanhemmille mahdollisuuden nauttia elintärkeästä läheisyydestä päivittäin.

Helppo käyttää

Kantoreppu Original on pieni ja helppokäyttöinen Kantoreppu, joka sopii täydellisesti vastasyntyneelle. Se istuu kantajan päällä hyvin ja tukevasti. Säätöjä on vain muutama.

Tarjoaa elintärkeää läheisyyttä

Kantoreppu Original antaa sinulle ja vauvallesi mahdollisuuden nauttia toistenne läheisyydestä ja tutustua toisiinne. Vastasyntynyt vauva tuntee olonsa rauhalliseksi ja tyyneksi kehosi lämmössä sydämesi sykettä sekä ääntäsi kuunnellen. Vanhempana opit tunnistamaan ja ymmärtämään vauvasi tarpeita. Tämä luo tunnesiteen, joka on äärimmäisen tärkeä vauvasi kehityksen sekä vanhemman ja lapsen välisen suhteen kannalta.

Täydellinen vastasyntyneelle

Kantoreppu Original on suunniteltu erityisesti yhteistyössä lastenlääkäreiden kanssa sopimaan vauvalle syntymästä lähtien. Mitään ylimääräisiä lisäosia tai tyynyjä ei tarvita.

Tutustukaa maailmaan yhdessä

Voit alkaa kantaa vauvaa kasvot eteenpäin suunnattuna lyhyitä aikoja 4-6 kuukauden iässä, kun vauvan selkä- ja niskalihakset ovat tarpeeksi kehittyneet kannattamaan päätä ylhäällä. Useimmat vauvat ovat innoissaan päästessään tarkkailemaan ympäristöä selkä turvallisesti äidin tai isän rintaa vasten leväten. Tämä on turvallinen tapa kokea kaksi maailmaa yhtä aikaa.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Kun asioit kanssamme, voit tuntea olosi turvalliseksi.

Tarjoamme verkkokaupassamme erittäin laajan tuotevalikoiman ja samalla asiantuntevan asiakaspalvelun, jonka puoleen voit kääntyä, jos tarvitset apua tai neuvoja. Puuttuuko tuotekuvauksesta jokin olennainen tieto? Etkö löydä etsimääsi tuotetta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua niin pian kuin mahdollista!

Yhteydenottolomake

Merkki

Babybjörn

Babybjörn

Babybjörn perustettiin Ruotsissa on vuonna 1961 mottonaan “tyytyväinen vauva, tyytyväiset vanhemmat”. Yhtiö on erikoistunut turvallisten tuotteiden kehittämiseen vauva- ja lapsiperheille. Työ alkoi aikanaan yhdellä sitterimallilla ja nykyään Babybjörnin laajaa valikoimaa myydään jo yli 50 maassa. Tähän päivään mennessä jo yli 30 miljoonaa lasta on kulkenut Babybjörnin kantorepuissa. Lisäksi valikoimaan kuuluu erilaisia keittiöön, kylpyhuoneeseen ja makuuhuoneeseen soveltuvia tuotteita, joiden suunnittelussa on otettu huomioon nykyaikaisten perheiden maku, tyyli ja elämäntapa. Babybjörn haluaa tuotteillaan helpottaa lapsiperheiden arkea ja auttaa tekemään lapsen ensimmäisistä vuosista vieläkin hauskempia!
BABYBJÖRN Kantoreppu Original Classic, musta
89 €
72 €
Suositut merkit