Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
baby jogger Turvatanko City Select 2 musta
Hinta
49,00 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A344383

EAN: 0047406136469

baby jogger Turvatanko City Select 2 musta
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Pehmustettu Baby Jogger ® City Select®2 -turvakaari on turvallinen ja mukava, ja sen avulla lapsesi voi pitää kiinni, kun lähdet kävelylle. Siinä on irrotettava, konepestävä kansi, joten se on helppo puhdistaa. Voit myös ripustaa ripustimeen leluja, jotta lapsesi ei koskaan kyllästy. Turvakaari avautuu sivulle, joten pääset nopeasti vauvan ja istuimen luo.

Erityisesti City Select®2 -lastenrattaisiin - voidaan taittaa yhteen lastenrattaiden kanssa.

Tuotetiedot:
  • Turvatanko, josta voi pitää kiinni kävelyllä ja johon voi ripustaa leluja.
  • Helppo kiinnittää lastenvaunuihin napsautusmekanismilla ja säädettävissä napin painalluksella.
  • Taittuu yhteen lastenrattaiden kanssa
  • Suunniteltu erityisesti yhden hengen City Select® 2 -lastenrattaille.
Tekniset tiedot:
  • Paino: 0,3 kg
Sisältyy toimitukseen:
  • Turvapalkki

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Palvelut

Kun asioit kanssamme, voit tuntea olosi turvalliseksi.

Tarjoamme verkkokaupassamme erittäin laajan tuotevalikoiman ja samalla asiantuntevan asiakaspalvelun, jonka puoleen voit kääntyä, jos tarvitset apua tai neuvoja. Puuttuuko tuotekuvauksesta jokin olennainen tieto? Etkö löydä etsimääsi tuotetta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua niin pian kuin mahdollista!

Yhteydenottolomake

Merkki

baby jogger

Baby Jogger – Liikkeellä kaikkialla

Baby Jogger perustettiin 80-luvulla ja yhtiö on valmistanut siitä lähtien vanhempien tarpeisiin sopivia lastenrattaita. Lastenrattaiden pitää sopia epätasaiseen maastoon niin kaupungissa kuin maallakin ja tasoittaa epätasaisuuksia, jotta matkanteko olisi mukavaa. Tämä on helpommin sanottu kuin tehty, mutta Baby Jogger onnistuu tehtävässä, koska rattaat valmistetaan yhteistyössä vanhempien ja lasten kanssa.

Sopiva tuote jokaiselle

Baby Jogger City Elite sopii maastoon kuin maastoon. Sopivan kantokopan ansiosta se sopii myös vastasyntyneille. Yli kuusikuukautiset voivat istua istuimessa, joka on mukavan pehmeä ja käytännöllisen säädettävä. Vanhempia ilahduttaa säädettävä työntöaisa ja tilava tavarakori. Turvallisuus on luonnollisesti ensimmäisenä tärkeysjärjestyksessä. Seisontajarru ja käsijarru työntöaisassa takaavat, että rattaat pysyvät tarvittaessa paikallaan. Rattaissa on myös aurinkolippa, joka suojaa lasta auringon paahteelta. Baby Jogger City Mini 3 ja City Mini 4 ovat malleja, jotka vievät erittäin vähän tilaa. Ne ovat kevyitä ja taittuvat pieneen tilaan. City Mini –malleissa on myös käsi- ja seisontajarru, sekä tuuli- ja aurinkosuoja. Lapsi pysyy rattaissa tukevasti viisipistevaljaiden ansiosta.

Monenlaiseen käyttöön

Jos tiedät hankkivasi useita lapsia, kannattaa lastenrattaat valita tarkkaan. Baby Jogger City Select on oiva valinta, koska sen saa helposti muunnettua sisarus- tai kaksoisrattaiksi. Rattaisiin saa asennettua vaikkapa kaksi turvakaukaloa, jotka voi asettaa selkä tai kasvot menosuuntaan päin. Vaihtoehtoja on useita. Rattaat on lisäksi helppo taittaa kokoon kuljetusta varten ja istuimen säätömahdollisuuksia on monia. Aurinkolippa, tavarakori ja pitävät renkaat lisäävät käyttömukavuutta, ja seisomalaudan ansiosta koko perhe voi kulkea yhtä matkaa. Rattaisiin on erikseen saatavina lisäosina pullonpidike, kylmälaukku, lämpöpussi ja hyönteisverkko.

Suosituimmat tuotteemme

baby jogger Turvatanko City Select 2 musta
baby jogger Turvatanko City Select 2 musta
49,00 €