❤ 7x babypoints ❤
❤ 7x babypoints ❤
Vain tänään!
00
t
00
min
00
s
AXKID Turvaistuin Rekid New Edition, musta
Vaihtoehdot:
 • AXKID Turvaistuin Rekid New Edition, musta
 • AXKID Turvaistuin Rekid New Edition, punainen
 • AXKID Turvaistuin Rekid New Edition, harmaa

Hinta
469,00 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A199642

EAN: 7350057581865

AXKID Turvaistuin Rekid New Edition, musta
Selkä menosuuntaan asennettava Axkid Rekid tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tyylikkyyttä, turvallisuutta ja monipuolisuutta. Istuin voidaan asentaa ajoneuvon kolmipistevyöllä tai isofixillä. Selkä menosuuntaan matkustettaessa lapsi on paremmin suojattuna etutörmäyksen varalta. Loukkaantumisriski pienenee 80 % verrattuna riskiin kasvot menosuuntaan matkustettaessa, ja liikenneonnettomuuden aiheuttaman kuoleman riski vähenee 90–95 %. Turvallisuus on Axkidin tuotteissa aina ensisijalla.

Turvaistuimet käyvät läpi tiukkoja turvallisuus- ja laatutestejä. Rekid on varustettu ainutlaatuisella, automaattisesti kiristyvällä ankkurivöillä. Ankkurivyöt kiinnitetään ajoneuvon kiinnikkeisiin tai erillisellä kiinnitysvyöllä. Kun turvaistuinta keinutetaan kevyesti puolelta toiselle, vyöt rullautuvat sisään ja kiristävät istuimen tiukasti paikoilleen.

Istuimen alapuolella on vipu, jonka avulla istuin voidaan kallistaa 3 eri asentoon. Lisäksi siinä on erityispitkä tukijalka, jonka ansiosta istuin sopii sekä matala- että korkeapenkkisiin autoihin. 7 asentoon säädettävä pääntuki mukautuu automaattisesti lapsen kokoon turvavöitä kiristettäessä. Pääntuessa on myös lukitus, jolloin se haluttaessa pysyy vöitä kiristettäessä paikallaan. Istuin täyttää ECE R44/04 -standardin. Lisäksi Minikid on läpäissyt tiukan ruotsalaisen Plus-testin, jossa arvioidaan myös istuinten turvallisuusominaisuuksia pään ja niskan alueella. Plus-testiä pidetään yhtenä vaikeimmin läpäistävistä turvaistuintesteistä.

Tuotetietoja:
 • Ryhmä 1: 9–18 kg, selkä menosuuntaan päin, asennus isofixillä tai turvavyöllä
 • Ryhmä 2: 15–25 kg, selkä menosuuntaan päin, asennus turvavyöllä
 • Selkä menosuuntaan matkustettaessa lapsi pysyy paremmin suojattuna etutörmäystilanteessa: loukkaantumisriksi on 80 % pienempi ja liikenteen aiheuttaman kuoleman riski pienenee 90–95 %.
 • Istuimen turvavaljaat ja innovatiivinen pääntuki asettuvat automaattisesti vedettäessä oikealle korkeudelle.
 • 7 tasossa säädettävässä pääntuessa on lisäksi asennon lukitus, jonka avulla tuki ei liiku turvavaljaita säädettäessä. Tämä lisää pienten lasten matkustusmukavuutta.
 • Ainutlaatuiset, automaattisesti kiristyvät ankkurivyöt huolehtivat turvallisesta asennuksesta.
 • Ankkurivyöt rullautuvat sisään ja kiristävät istuimen tukevasti paikoilleen
 • Syvät sivuseinät tarjoavat erinomaisen sivutörmäyssuojan
 • Pitkän tukijalan ansiosta istuin voidaan asentaa myös autoihin, joissa on korkeat penkit
 • 3 eri istuma-asentoa
 • Suuri, mukavaksi pehmustettu istuinkaukalo
 • Konepesunkestävä päällinen, 30 °C

Lisätarvikkeita

Hinta
39,51 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

AXKID

Axkid - Turvallisuus on intohimomme

Tavoitteenamme on valmistaa maailman turvallisimmat turvaistuimet. Nykyään autot muuttuvat jatkuvasti turvallisemmiksi, minkä takia myös turvaistuimien kehityksen täytyy jatkua. Selkä menosuuntaan on todistetusti turvallisin matkustustapa, ja me yritämme levittää tätä viestiä.

Kokemusta vuodesta 2011 lähtien

Valmistimme ensimmäiset turvaistuimemme selkä menosuuntaan –periaatteen mukaisesti ja olemme pitäneet periaatteen samana siitä lähtien. Olemme siitä lähtien kehitelleet ja parannelleet valmistustapojamme. Olemme ylpeitä siitä, että niin monet vanhemmat ovat tyytyväisiä tuotteisiimme ja haluavat jakaa näkemyksemme turvallisesta maailmasta.

Suosituimmat tuotteemme

AXKID Turvaistuin Rekid New Edition, musta
469,00 €