AXKID AntiSweat Pad reboarder-turvakaukaloille
pinkorblue suosittelee
ovh¹
49,90 €
Hinta
47,41 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A314995

EAN: 5413421814456

AXKID AntiSweat Pad reboarder-turvakaukaloille
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
AXKID AeroMoovin hikoilua estävä tyyny vähentää ylikuumenemisen riskiä.
Tyyny auttaa estämään hiusten hikoilun ja märän selän. Aja turvallisesti ja mukavasti uuden istuinsuojan avulla. AXKID AeroMoov-tyyny auttaa lasta pitämään kehon lämpötilan sopivana myös kuumina kesäpäivinä.

Ei ylikuumenemista
Tyyny on suunniteltu erityisesti design estämään lapsen ylikuumenemista turvaistuimessa. Tyynyn 3D-kennorakenne muodostaa ilmakerroksen lapsen ja turvaistuimen väliin. Tämä mahdollistaa ilmankierron lapsen selän, pään ja reisien ympärillä. 3D-rakenne ei puristu käytön aikana, mikä takaa lapsellesi jatkuvan ilmankierron.

Auton ylikuumeneminen ja lämpökuolema on ongelma, joka on yleisempi kuin luuletkaan, erityisesti lämpiminä kesäpäivinä. AXKID AeroMoov-istuinsuojus voi auttaa sinua estämään ylikuumenemisen sen erityisen 3D-teknologian ansiosta, joka mahdollistaa ilman kiertämisen. Tämä tarkoittaa, että matkustaminen lämpimällä säällä istuinsuojan kanssa on lapsellesi mukavampaa ja miellyttävämpää.

Yhteistyön ansiosta AeroMoovin kanssa, joka on johtava valmistaja ilmankiertotuotteiden alalla, ja AXKID , joka on asiantuntija Re board -alalla, voit odottaa korkeaa mukavuus- ja laatutasoa. AXKID AeroMoov-tyyny on kehitetty yksinomaan AXKID -tuotteisiin, joten se sopii täydellisesti kaikkiin AXKID Re board -tuotteisiin. Kun istuimen suojus jaetaan kahteen osaan, automaattista pääntukea voi edelleen käyttää ja säätää mukavasti, kun lapsi istuu turvaistuimeen.

AXKID AeroMoov-istuinsuoja on jaettu kahteen osaan. Yksi osa on varsinaista lastenistuinta ja istuinaluetta varten. Toinen osa kiinnitetään pääntukeen. Tämä jako antaa tyynylle joustavuutta käyttää sitä kaikissa AXKID Re board ern. Tämä tarkoittaa, että se sopii seuraaviin istuimiin: AXKID ONE, AXKID Minikid 1, AXKID Minikid 2, AXKID Modukid Seat, AXKID Move, AXKID Rekid, AXKID Wolmax. AXKID istuimen päällinen on valmistettu luomupuuvillasta, ja se tekee lastenistuimessa istumisesta erittäin pehmeää ja mukavaa lapsellesi. Tyyny on myös erittäin kätevä vanhemmille, koska se on helppo pestä pesukoneessa 40 °C:ssa ja kuivuu nopeasti. Istuimen päällinen on sertifioitu ÖkoTex 100 -luokan 1 mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että tyyny ei sisällä lainkaan haitallisia aineita, jotka voisivat olla haitallisia lapsellesi. Safety first - aina!

Tuotetiedot:
  • Ainutlaatuinen 3D-tekniikka vähentää lämmön kertymistä ja kierrättää ilmaa.
  • Imee kosteutta ja hikeä
  • Jaettu 2 osaan mahdollistaa käytön automaattisen pääntuen kanssa.
  • Pehmeä, mukava ja konepestävä
  • Sopii kaikille Re board er alkaen AXKID
  • Valmistettu luomupuuvillasta ja kierrätettävissä

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

AXKID

Axkid - Turvallisuus on intohimomme

Tavoitteenamme on valmistaa maailman turvallisimmat turvaistuimet. Nykyään autot muuttuvat jatkuvasti turvallisemmiksi, minkä takia myös turvaistuimien kehityksen täytyy jatkua. Selkä menosuuntaan on todistetusti turvallisin matkustustapa, ja me yritämme levittää tätä viestiä.

Kokemusta vuodesta 2011 lähtien

Valmistimme ensimmäiset turvaistuimemme selkä menosuuntaan –periaatteen mukaisesti ja olemme pitäneet periaatteen samana siitä lähtien. Olemme siitä lähtien kehitelleet ja parannelleet valmistustapojamme. Olemme ylpeitä siitä, että niin monet vanhemmat ovat tyytyväisiä tuotteisiimme ja haluavat jakaa näkemyksemme turvallisesta maailmasta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: AXKID AntiSweat Pad reboarder-turvakaukaloille
5
7 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 6
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

AXKID AntiSweat Pad reboarder-turvakaukaloille
AXKID AntiSweat Pad reboarder-turvakaukaloille
ovh¹ 49,90 €
47,41 €