AVENT Niplette
toistaiseksi loppuunmyyty
  • Toimitusaika: Tuote on loppuunmyyty
  • Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
46,43 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A009781

AVENT Niplette
NipletteHelppo ratkaisu sisäänpäinkääntyneille tai litteille nänneille.

Litteät tai sisäänpäinkääntyneet nännit voivat aiheuttaa ongelmia naisille, jotka haluavat imettää.

Niplette imee nännin hellävaraisesti pieneen, sormustinmaiseen muovikuppiin. Jatkuvan käytön myötä nännit palautuvat muutamassa viikossa pystyasentoon.

Suositellaan käytettäväksi erityisesti ennen raskautta, mutta tuotetta voidaan käyttää myös raskauden kuuden ensimmäisen kuukauden aikana pitkäkestoisten tulosten saavuttamiseksi.

Vaihtoehtoisesti Nipletteä voidaan käyttää synnyttämisen jälkeen parin minuutin ajan aina ennen imettämistä.

Kun maidontuotanto on alkanut, ei Niplette enää toimi.Jo yli 150 000 naista on käyttänyt Nipletteä onnistuneesti.


Tuplapakkaus.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Avent

Erityisyys on yksityiskohdissa

Philips Avent tuotteet valmistetaan syvällisen tutkimuksen ja kliinisen testauksen pohjalta. Tuotteet vastaavat kaikkiin vauvojen ja pikkulapsien kehitysvaiheiden tarpeisiin tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Löydät valikoimasta tuotteita pulloruokinnasta ja imetyksestä aina ruuan säilytykseen ja lapsen hoitotoimenpiteisiin. Myös korkealuokkaiset elektroniset tuotteet, kuten itkuhälyttimet ja sähköiset rintapumput ovat Philips Aventin valikoiman kulmakiviä. Tuotteita voidaaan yhdistää toisiinsa joustavasti, jolloin ne palvelevat monipuolisesti ja pitkään.