Babypoints

Tuotearvostelut ovat tärkeä osa pinkorblue:ta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden antaa palautetta ja auttaa muita asiakkaita ostopäätöksessä! Myös muiden asiakkaiden arvostelut voivat olla sinulle hyödyllisiä ja auttaa sinua ostosten tekemisessä.

Luotettavuus

Arvostelun voi antaa vasta vahvistetun ostotapahtuman jälkeen. Tästä syystä voit antaa arvostelun vasta tilauksen tekemisen jälkeen. Tämän jälkeen eKomin asiakkaiden mielipiteiden hallintaryhmä tarkistaa arvostelun itsenäisesti ja määriteltyjen ohjeiden mukaisesti. Arvostelu julkaistaan vasta tämän prosessin jälkeen ja näkyy sen jälkeen myös muille asiakkaille. Kaikki arvostelut ovat siten aitoja ja luotettavia asiakkaiden mielipiteitä.

Yhteistyö eKomin kanssa

eKomi auttaa meitä keräämään ja tarkistamaan riippumattomasti tuotearvosteluja. Näin voit luottaa vakavaan ja vastuulliseen arviointiprosessiin. Asiakkaiden keräämien äänien perusteella saadaan yleisluokitus. Tuloksesta riippuen saamme sinetin, jonka väri on kulta, hopea tai pronssi. Näin näet aina nopeasti mitä mieltä asiakkaat meistä ovat.