Etukoodi-yllätys ☼
Etukoodi-yllätys ☼
Katso Etukoodit
00
t
00
min
00
s
Apramo

Apramo® – Turvallisuus on etusijalla

Apramo® on Isossa-Britanniassa perustettu yhtiö, jonka tuotteet ovat laadukkaita, turvallisia ja nykyaikaisia. Tuotteet tukevat perheitä, jotka haluavat matkustamisen olevan helppoa. APRAMO® takaa turvallisen ja rennon matkanteon.

Apramo® All Stage™ – monikäyttöinen ja moderni turvaistuin

All Stage™ -turvaistuin on tehty ryhmille 0+/I/II/III. Se on ECE R44/04 testattu ja siinä on ISOFIX-adapteri sekä kiinnitysvyöyhteensopivuus. Istuimessa on lisäksi Apramon oma Apramo® Dual Tether™ -järjestelmä, joka on suunniteltu etutörmäystilanteiden varalle. All Stage –istuin on suunniteltu 0-36 kg:n painoisille lapsille (noin 12-vuotiaaksi asti). Selkä menosuuntaan istuinta voi käyttää 18 kg:n painoon asti. Istuin kääntyy 360°, joten sen käyttäminen on helppoa. Istuimessa on myös varoitin, joka kertoo, jos turvavaljaat ovat auki. All Stage –turvaistuin tarjoaa turvallista matkantekoa 12 vuoden ajaksi.

Muita Apramo®-turvaistuimia

Apramo® EROS™ on tehty ryhmille 0+/I/II/III. Se on ECE R44/04 testattu ja siinä on ISOFIX-adapteri sekä kiinnitysvyöyhteensopivuus. Se sopii 9 – 36:n kg:n painoisille lapsille, 9 kk – 12 v. Apramo® EROS™ kasvaa lapsen mukana ja siinä lapsella on mukavat oltavat myös makuuasennossa. Apramo® OSTARA™FIX –istuin on ECE R44/04 testattu, siinä on ISOFIX-adapteri ja säädettävä päätuki. Kaikki Apramon turvaistuimet valmistetaan markkinoiden parhaista kankaista, jotka ovat harmittomia ja hengittävät erinomaisesti. Näiden ominaisuuksien ansiosta matkanteko on erittäin mukavaa.
lisää vähemmän