Apramo

Apramo® – Turvallisuus on etusijalla

Apramo® on Isossa-Britanniassa perustettu yhtiö, jonka tuotteet ovat laadukkaita, turvallisia ja nykyaikaisia. Tuotteet tukevat perheitä, jotka haluavat matkustamisen olevan helppoa. APRAMO® takaa turvallisen ja rennon matkanteon.

Apramo® All Stage™ – monikäyttöinen ja moderni turvaistuin

All Stage™ -turvaistuin on tehty ryhmille 0+/I/II/III. Se on ECE R44/04 testattu ja siinä on ISOFIX-adapteri sekä kiinnitysvyöyhteensopivuus. Istuimessa on lisäksi Apramon oma Apramo® Dual Tether™ -järjestelmä, joka on suunniteltu etutörmäystilanteiden varalle. All Stage –istuin on suunniteltu 0-36 kg:n painoisille lapsille (noin 12-vuotiaaksi asti). Selkä menosuuntaan istuinta voi käyttää 18 kg:n painoon asti. Istuin kääntyy 360°, joten sen käyttäminen on helppoa. Istuimessa on myös varoitin, joka kertoo, jos turvavaljaat ovat auki. All Stage –turvaistuin tarjoaa turvallista matkantekoa 12 vuoden ajaksi.

Muita Apramo®-turvaistuimia

Apramo® EROS™ on tehty ryhmille 0+/I/II/III. Se on ECE R44/04 testattu ja siinä on ISOFIX-adapteri sekä kiinnitysvyöyhteensopivuus. Se sopii 9 – 36:n kg:n painoisille lapsille, 9 kk – 12 v. Apramo® EROS™ kasvaa lapsen mukana ja siinä lapsella on mukavat oltavat myös makuuasennossa. Apramo® OSTARA™FIX –istuin on ECE R44/04 testattu, siinä on ISOFIX-adapteri ja säädettävä päätuki. Kaikki Apramon turvaistuimet valmistetaan markkinoiden parhaista kankaista, jotka ovat harmittomia ja hengittävät erinomaisesti. Näiden ominaisuuksien ansiosta matkanteko on erittäin mukavaa.
lisää vähemmän

Etsimäsi valmistaja ei valitettavasti ole tällä hetkellä valikoimassamme.

Meillä on valikoimassamme yli 40 000 tuotetta sekä pohjoismaalaisilta että kansainvälisiltä valmistajalta. Puuttuuko meiltä silti jokin suosikkimerkeistäsi? Siinä tapauksessa lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeellamme. Kannattaa tutustua laajaan merkkivalikoimaamme – ehkä löydät joukosta jopa uuden suosikkisi!

Suosituimmat tuotemerkkimme