anna & tom

Anna & Tom - Me tiedämme, mitä lapset tarvitsevat

Leikkiminen on lasten tärkein tehtävä. Lastenvaatteiden suunnittelussa on tärkeää ottaa tämä huomioon. Siksipä Anna & Tom valmistaa kestäviä vaatteita, jotka ovat mukavia, laadukkaita ja helppoja pukea päälle. Lisäksi vaatteiden värit ja kuviot ovat tyylikkäitä.

Anna & Tom luo lastenvaatteita

Valmistamme lastenvaatteita syntymästä kouluikään saakka (kokoon 128), jonka jälkeen lapset haluavat useimmiten itse päättää vaatteistaan.

Anna & Tom vauvojen vaatteet

Vauvojen vaatteita on tarjolla kokoon 68 saakka. Ensimmäiset vaatteet sopivat parikuukautisille, jotka kuitenkin kasvavat nopeasti niistä ulos. Vaatteet ovat laadukkaita, pelkistettyjä ja helppoja pukea ja riisua. Ne eivät myöskään värjäydy pesussa.

Anna & Tom Lastenvaatteet

Lastenvaatteet ovat yhtä laadukkaita kuin vauvojen vaatteet, mutta hieman aikuismaisempia. Tarjolla on teepaitoja, takkeja, housuja ja huppareita.

Ökotex-standardin mukaisia vaatteita

Vaatteet ovat harmittomia ja Öko-tex-standardin mukaisia, minkä takia ne sopivat lasten herkälle iholle.
lisää vähemmän

Etsimäsi valmistaja ei valitettavasti ole tällä hetkellä valikoimassamme.

Meillä on valikoimassamme yli 40 000 tuotetta sekä pohjoismaalaisilta että kansainvälisiltä valmistajalta. Puuttuuko meiltä silti jokin suosikkimerkeistäsi? Siinä tapauksessa lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeellamme. Kannattaa tutustua laajaan merkkivalikoimaamme – ehkä löydät joukosta jopa uuden suosikkisi!

Suosituimmat tuotemerkkimme