Alvi ® Baby pääsuoja ALVI bino Smoky Stripe Smoky Stripe
vastuullinen
Alvi ® Baby pääsuoja ALVI bino Smoky Stripe Smoky Stripe

Alvi ® Baby pääsuoja ALVI bino Smoky Stripe Smoky Stripe


Vaihtoehdot:
 • Alvi ® Vauvan pääsuoja ALVI bino Starfant
 • Alvi ® Baby pääsuoja ALVI bino Smoky Stripe Smoky Stripe

Hinta
54,49 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A388638

EAN: 4010395790499

Alvi ® Baby pääsuoja ALVI bino Smoky Stripe Smoky Stripe
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
ALVI bino - vauvan päänsuoja - kätilöiden testaama, lääkärien kehittämä ja suosittelema.

Alvi ® tarjoaa ensimmäistä kertaa patentoitua lääkinnällistä tuotetta yhdessä uuden yhteistyökumppaninsa KLUBA MEDICALin kanssa. Vauvan pääsuoja tukee suositeltua makuuasentoa ja auttaa säilyttämään vauvan luonnollisen pään muodon alusta alkaen. Päänsuoja on kehitetty viimeisimmän tieteellisen tietämyksen perusteella, ja se auttaa lievittämään pään nykyisiä epämuodostumia.

Lääkärit ja kätilöt suosittelevat vauvan turvallista nukkumista selinmakuulla hyvästä syystä. Syntymän jälkeen vauvan pää on kuitenkin erityisen pehmeä ja siksi altis pään epämuodostumille. Kuukausi kuukaudelta pää vakautuu, ja uuden pään epämuodostuman vaara vähenee jatkuvasti. Valitettavasti noin 6 kuukauden kuluttua jo syntyneet epämuodostumat kovettuvat, ja niiden yhteen kasvaminen voi kestää yhä kauemmin. ALVI bino-vauvan pääsuojuksen avulla vauva saa parhaan mahdollisen suojan heti alusta alkaen. Se vähentää painetta tasaisesti suositellussa makuuasennossa ja suojaa näin vauvan päätä niin, että se säilyttää luonnollisen ja pyöreän muotonsa.

"Ennaltaehkäisy on parempi kuin hoito" (tohtori Susanne Kluba, ALVI bino-järjestelmän keksijä ja kehittäjä).
On luotu tuote, joka on helppokäyttöinen ja ergonomisen Design -osoitteensa ansiosta erittäin tehokas ja tukee samalla lääkäreiden ja kätilöiden suosittelemaa makuuasentoa. ALVI bino-sivuston avulla vauvojen terveyttä voidaan tukea mutkattomasti ja kestävästi.

Tuotetiedot:
 • Patentoitu lääkinnällinen tuote
 • Lääkärien kehittämä ja suosittelema
 • Tukee suositeltua makuuasentoa ja ehkäisee pään epämuodostumia.
 • Auttaa lievittämään olemassa olevia pään epämuodostumia.
 • Kehitetty viimeisimpien tieteellisten tutkimustulosten mukaisesti
 • Ihanteellinen matkustamiseen sen "pienen" koon ansiosta esim. lastenvaunuissa.
 • Vain yksi koko koko koko käyttökaudeksi - ei tarvitse ostaa uudelleen eikä täyttää uudelleen
 • Käytännöllinen säilytyspussi
 • Pehmeä, hengittävä luomupuuvillainen trikoopäällinen
 • Irrotettava ja pestävä päällinen, jossa on tarranauhasuljenta yksilöllistä koon säätöä varten.
Materiaali ja hoito-ohjeet:
 • Päällinen: 100 % luomupuuvillaa
 • Päällinen pestävissä 60 °C:ssa
 • Soveltuu kuivausrumpuun, lämpökäsittelyn jälkeen.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
44,75 €

Vastuullisuus

Biopuuvilla

Biopuuvilla on peräisin valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä. Viljelyssä kielletään kemiallisten torjunta-aineiden ja lannoitteiden, sekä muuntogeenisten siementen käyttö. Tämä suojaa maaperää ja pohjavettä saastumiselta. Myös vettä käytetään vähemmän, kuin tavanomaisesti tuotetussa puuvillassa, koska maaperä pystyy varastoimaan vettä paremmin. vuoroviljely takaa myös terveemmän ja siten kestävämmän maaperän. GOTS (Global Organic Textile Standard), Organic Content Standard ja Better Cotten Initiative (BCI) ovat muun muassa sinettejä, joilla tunnistaa luomupuuvillasta valmistetut tuotteet. Luomupuuvillan merkinnän lisäksi GOTS ja BCI takaavat myös sosiaalisten normien noudattamisen toimitusketjussa.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa.

Merkki

Alvi

Alvi – kauniita unia

Alfred Viehhofer perusti Alvin yli 50 vuotta sitten. Siitä lähtien Alvi on valmistanut nukkumiseen liittyviä tuotteita, jotta lapset pysyisivät virkeinä elämän alkutaipaleella. Tuotteet ovat vauvan herkälle iholle sopivia ja takaavat täten mukavat nukkumisolosuhteet. Myös kauniisti koristellut vuodevaatteet tuovat lisää mukavuutta ja turvallisuutta silmäterän lepohetkiin.

Alvi-unipussit

Alvin tunnetuin tuote on Mäxchen-unipussi, joka koostuu ulkounipussista ja kahdesta erikokoisesta sisäunipussista. Päärynämuoto tarjoaa paljon liikkumavapautta ja turvallisen makuuasennon. Unipussin materiaali hengittää hyvin ja pitkä vetoketju helpottaa pukemista, riisumista ja kapalointia. Unipussit sopivat vastasyntyneille.

Alvi-patjat

Alvin patjat vaikuttavat mukavuudellaan, laadullaan ja ainutlaatuisella suunnittelullaan. Patjojen hyvin hengittävä rakenne ja kiinteä vaahtoydin takaa hyvät unet lastenvaunuissa, kehdossa tai leikkikehässä. Patjoissa on pystysuuntaiset tuuletuskanavat, jotka siirtävät ylimääräisen lämmön pois lapsen iholta takaavat hyvän ilmanvaihdon. Patjat ovat helppohoitoisia, koska päällisen voi irrottaa vetoketjun avulla, minkä jälkeen sen voi pestä pesukoneessa. Jotkut patjat kasvavat lapsen mukana innovatiivisen kovuussuunnittelun ansiosta, jonka ansiosta patjan kaksi puolta sopivat eri-ikäisille lapsille.

Suosituimmat tuotteemme

Alvi ® Baby pääsuoja ALVI bino Smoky Stripe Smoky Stripe
Alvi ® Baby pääsuoja ALVI bino Smoky Stripe Smoky Stripe
54,49 €