superfit  Sand ale Freddy vaaleanharmaa/sininen (medium)
-17%
Kokotaulukko
Vaihtoehdot:
  • superfit  Sand ale Freddy vaaleanharmaa/sininen (medium)
  • superfit  Sand ale Fanni vaaleanharmaa

ovh¹
49,95 €
Hinta
41,64 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
8,31 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A306672

superfit Sand ale Freddy vaaleanharmaa/sininen (medium)
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Brand laatu talosta superfit - Suuri vastuu jaloillesi!

Legero-kenkätehtaan sateenvarjon alla valmistetaan kolmen tuotemerkin Legero, Legero ja Think kenkiä. Superfit Legero ja Think valmistetaan. Superfit Legero on Euroopan johtava lastenkenkien tuotemerkki. 98 % tutkituista lastenlääkäreistä ja ortopedeistä antoi Legeron lastenkengille parhaan arvosanan. Superfit -lapsikengät korkeimmalla arvosanalla. Kaikki kengät on kehitetty yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa. Korkokorkki, roll-off-pohja, liukuvuori, hengittävä vuori ja pohjaprofiili ovat tärkeimpiä asioita; kenkä yksinkertaisesti "sopii".

Varmistaakseen, että saat ensiluokkaisen tuotteen, jonka valmistuksessa otetaan huomioon paitsi Design , ammattitaito, materiaali ja istuvuus myös käytettyjen materiaalien terveysnäkökohdat, Legero pyrkii jatkuvasti käyttämään uusinta teknologiaa. Yrityksen oma laadunhallintajärjestelmä tekee käytettyjä materiaaleja koskevista lakisääteisistä ohjeistuksista jopa säädettyä tiukemmat, jotta kengät täyttävät korkeimmat laatu- ja terveyssoveltuvuusvaatimukset. superfit LEGERO - yksinkertaisesti hyvät kengät.

FREDDY alkaen superfit on aloittelevien juoksijoiden klassikko Sand alen joukossa. Varpaat suljettu malli tarjoaa suojaa ja tukea kaikille pienille seikkailijoille. Lisäksi päällismateriaali on valmistettu kulutusta kestävästä mokkanahasta, ja myös sisävuori on valmistettu laadukkaasta ja pehmeästä nahasta. Tämä ehkäisee painepisteitä. Kahden koukkukiinnittimen ansiosta kengät on helppo pukea jalkaan ja riisua, ja päällisen leveyttä voi säätää. Myös pehmeä nahkainen jalkapohja takaa optimaalisen käyttömukavuuden. FREDDY on valmistettu WMS-leveydellä M IV.

Tuotetiedot: Muotoa ei ole merkitty:
  • Materiaali: tekstiili / mokka
  • Vuori: nahkavuori
  • Käytännöllinen tarrakiinnitys
  • Liukumaton pohja
  • Leveys: medium (WMS)

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: superfit Sand ale Freddy vaaleanharmaa/sininen (medium)
4.5
43 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 34
 
4 tähteä
| 6
 
3 tähteä
| 2
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

superfit  Sand ale Freddy vaaleanharmaa/sininen (medium)
superfit Sand ale Freddy vaaleanharmaa/sininen (medium)
ovh¹ 49,95 €
41,64 €