doona Turvakaukalo Desert Green täysin integroidulla alustalla, 2 in 1.

doona Turvakaukalo Desert Green täysin integroidulla alustalla, 2 in 1.


Vaihtoehdot:
  • doona Turvakaukalo Desert Green täysin integroidulla alustalla, 2 in 1.
  • doona  Vauvan turvaistuin  Doona  i Nitro Black
  • doona  Vauvan turvaistuin  Doona  i Desert Green
  • doona  Vauvan turvaistuin  Doona  i Sahara Sand

Hinta
449,90 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A315417

EAN: 4895231703556

doona Turvakaukalo Desert Green täysin integroidulla alustalla, 2 in 1.
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Autonistuimesta rattaisiin muutamassa sekunnissa. Seuraavan sukupolven lastenistuin

Doona on ensimmäinen turvaistuin, joka on myös pieni lastenrattaat. Edut ovat ilmeiset. Kun poistut hetkeksi autosta, sinun ei tarvitse liikutella lastasi aden , vaan voit yksinkertaisesti asettaa kantokopan lattialle ja avata alustan. Pieni kultasi tuskin huomaa mitään tästä ja jatkaa rauhallista unta tai katsoo sinua suurilla silmillä. Hänen ei kuitenkaan tarvitse nousta turvaistuimesta, ei tarvitse poistua tutusta ympäristöstä ja hänellä on sinut aina näkyvissä. Tämä säästää paitsi sinua, myös vauvaa paljon stressiä. Pieni kävelyretki tai matka supermarketiin ei ole koskaan ollut näin rento!

Uusi mallisto luo uuden sävyn kuudella eloisalla ja muodikkaalla värillä, uudella täysin mustalla sisustuskankaalla ja tyylikkäällä, hiilenvärisellä alumiinirungolla. Tämä mallisto on täydellinen trendikkäille perheille.

Tuotteen ominaisuudet:
  • Korkeimmat turvallisuus- ja laatuvaatimukset
  • Yhteensopiva Doona Isofix Järjestelmä turvallista ankkurointia varten
  • 100 % lasten turvallisuus: Testatut ja sertifioidut materiaalit
  • Sertifioitu lentokonekäyttöön - lisää turvallisuutta
Sitoutuminen turvallisuuteen
Turvallisuus ei ole meille vain yksi asia, vaan se on perusasenteemme! Tuotteemme on suunniteltu vanhempia ja heidän vauvojaan silmällä pitäen, ja siksi niiden on täytettävä korkeimmat turvallisuusvaatimukset. Jokainen tuotteemme käy läpi tiukat sisäiset ja ulkoiset testit turvallisuuden varmistamiseksi.

Sivutörmäyssuojaus
Doona ainutlaatuisen kaksiseinäisen rakenteen ansiosta pyörät voidaan taittaa kokoon. Doona ™ takaistuin, lisää turvallisuutta. Kaksi kerrosta vahvaa iskua vaimentavaa muovia yhdistettynä lisäkerroksiin EPS:ää, vaahtomuovia ja tekstiilejä tarjoavat vahvistetun sivutörmäyssuojan. Onnettomuuden sattuessa vauva on ihanteellisesti suojattu.

Takaisinkytkentäsuojaus
Toisin kuin tyypilliset vauvan kantolaitteet, se Doona Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta kantokahva voidaan sijoittaa takaistuinta vasten, mikä antaa lisäsuojaa takaiskun varalta. Onnettomuuden sattuessa tämä vaimentaa iskun ja estää vauvan kehon nopean siirtymisen takaistuimelle. Doona ™ takaistuimelle estetään.

Vikasietoiset mekanismit
Kaksi yleisintä lastenistuimiin ja lastenrattaisiin liittyvää loukkaantumissyytä ovat virheellinen käyttö tai asennus. Tämän tiedon avulla Doona ™ Design - ja insinööritiimit kehittivät erilaisia vikasietoisia mekanismeja väärinkäytön estämiseksi ja turvallisen toiminnan varmistamiseksi.

Vauvaystävälliset mekanismit
Kaikki Simple Parentingin käyttämät materiaalit testataan huolellisesti ja hyväksytään tiukimpien eurooppalaisten standardien ja Reach-säädösten mukaisesti, mukaan lukien SVHC-testaus (erityistä huolta aiheuttavat aineet). Kaikki materiaalit eivät ainoastaan sisällä vaarallisia kemikaaleja, vaan niiden kestävyys ja laatu on myös testattu perusteellisesti, jotta tuotteen turvallinen ja jatkuva käyttö voidaan varmistaa.

EU:n ja Yhdysvaltojen lentokoneiden sertifiointi
Doona Se on testattu ja saanut hyväksynnän lentomatkustamiseen sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa.

Standardit ja sertifikaatit
Vauvatuotteet testataan tiukimpien turvallisuusstandardien mukaisesti. Tämä pätee erityisesti lastenistuimiin ja lastenrattaisiin, joiden on suojattava vauvoja kuljetuksen aikana. Ainutlaatuisen hybridimäisen toiminnallisuutensa ansiosta se on ollut Doona ™ on testattu ja sertifioitu sekä lastenistuimeksi että lastenrattaaksi. Näin ollen Doona ™ ainoa tuote, joka täyttää molempien eurooppalaisten standardien laatu- ja turvallisuusvaatimukset.

Tekniset tiedot:
  • Soveltuvuus: selkä menosuuntaan suunnattu vauvan kantokoppa
  • Ryhmä: 0+
  • Paino: 0-13 kg
  • Tuotteen paino: 7 kg
  • Mitat (vauvan kantokoppa): 44 x 60 x 66 cm.
  • Mitat lastenrattaina: 99 x 82 cm
Toimitukseen sisältyy turvaistuin doona mukaan lukien auton suojamatto.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: doona Turvakaukalo Desert Green täysin integroidulla alustalla, 2 in 1.
5
436 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 395
 
4 tähteä
| 36
 
3 tähteä
| 3
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

doona Turvakaukalo Desert Green täysin integroidulla alustalla, 2 in 1.
doona Turvakaukalo Desert Green täysin integroidulla alustalla, 2 in 1.
449,90 €