Britax Römer  Lastenistuin Advansafix M i-Size Burgundy Red

Hinta
469,85 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A308623

EAN: 4000984194951

Britax Römer Lastenistuin Advansafix M i-Size Burgundy Red
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
i-Size / koko: 76 - 150 cm korkeus, ikä: 15 kk - 12 v. Advansafix M i-Size on kehitetty niin, että 15 kuukauden ikäiset ja 12-vuotiaat lapset voivat matkustaa turvallisesti. Se on hyväksytty uuden i-Size -säännön mukaisesti ja tarjoaa entistä enemmän turvallisuutta ja maksimaalista joustavuutta. Voit luottaa siihen! Istuin voidaan muuntaa 5-paikkaisella turvavyöllä varustetusta lastenistuimesta 3-pistevyöllä varustetuksi ajoneuvon turvavyöksi muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Pikkulapsesi 21 kg:n painoon asti on erityisen hyvin suojattu 5-pistevyön avulla.

Tuote Korkea light s:

i-Size : Turvallisuutta nuorille ja vanhoille
Advansafix M i-Size lapsi matkustaa erityisen turvallisesti - pikkulapsi-iästä siihen asti, kun hän ei enää tarvitse lastenistuinta. Koska se on optimaalisesti suojattu 3-in-1-istuimessa. Rauhoittava tieto: Advansafix M i-Size on hyväksytty uuden i-Size -säännön mukaisesti. 5-pistevaljaita voidaan käyttää enintään 21 kg painaville lapsille. Tämä tarkoittaa entistäkin suurempaa turvallisuutta lapsellesi.

Joustavuutta sormenpäilläsi
FLIP&GROW-toiminnon ansiosta voit helposti vaihtaa integroidun 5-pistevaljaan ja 3-pistevaljaan lapsen kasvaessa. Ja koska mitään ei tarvitse irrottaa istuimesta, voit vaihtaa takaisin 5-pistevyöhön milloin tahansa. EasyRecline-toiminnon ansiosta voit säätää sisäänrakennetun istuimen eri mukaviin lepoasentoihin - ilman, että sinun tarvitsee säätää Top Tetheriä uudelleen. Mikä on lapsellesi mukavinta.

Laatu - Made in Germany
Korkeimman mahdollisen laadun takaamiseksi ei ainoastaan koko tuotantoa ole Britax Römer koko tuotekehitysprosessi valmiiseen lastenistuimeen asti on saman katon alla, mutta valmiita tuotteita testataan säännöllisesti myös sisäisessä, korkeatasoisessa modern en törmäystestauslaitoksessa.

Tuotteen ominaisuudet:

Britax Römer Pivot Link -järjestelmä
Onnettomuuden sattuessa patentoitu Pivot Link Isofix -järjestelmämme vähentää lastenistuimen liikettä eteenpäin ja ohjaa suurimman osan voimista alaspäin. Tämä pehmentää iskun voimaa turvaistuimen verhoilun kautta ja vähentää merkittävästi pään ja niskan vammojen riskiä.

EasyRecline
EasyRecline sopii kaikenikäisille, ja sen avulla voit säätää istuimen kolmeen mukavaan istuma-asentoon. Jopa lapsen istuessa istuimessa ja ilman Top Tetherin uudelleensäätöä - erittäin mukava lapselle ja vanhemmille.

5-pistevaljaat
Olemme vakuuttuneita siitä, että 5-pistevaljaat ovat paras tapa suojata lasta turvaistuimessa. Se kiinnittää lapsen optimaalisesti istuimen suojakuoreen. Törmäystilanteessa turvavyöjärjestelmä jakaa törmäystilanteessa vaikuttavat voimat viiteen pisteeseen ja lieventää niitä: olkapäihin, lantioon ja jalkojen välissä olevaan vyölukkoon. Näin lapsesi on suojattu kaikin puolin onnettomuuden sattuessa.

Suojaa korkean selkänojan ansiosta
Selkänojalla varustetut lastenistuimemme suojaavat lastasi kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa lastasi päästä lantioon, erityisesti sivutörmäyksessä. Samalla ylempi ja alempi vyönohjain varmistavat, että auton turvavyö on oikeassa paikassa, ja pehmustettu pääntuki tarjoaa turvallisuutta ja mukavuutta lapsesi päähän ja niskaan.

FLIP&GROW
Kun lapsesi painaa vähintään 15 kg, voit vaihtaa integroidun 5-pistevaljaan 3-pistevaljaaseen. Kun lapsesi painaa enintään 21 kg, sinun on vaihdettava integroidusta 5-pistevyöstä ajoneuvon 3-pistevyöhön kiinnittääksesi lapsesi lastenistuimeen. FLIP&GROW-toiminnon ansiosta tämä on nyt mahdollista muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Säädä vain pääntuki ja säilytä valjaat selkänojassa, jotta ne eivät katoa. Säädä sitten FLIP&GROW-säätölevyä Secure Guard -laitteella, ja olet valmis lähtemään liikkeelle.

Pehmeät neopreeniset erityiset olkapäätyynyt
Pehmeät neopreeniset erikoisolkapäätyynyt myötäilevät mukavasti lapsesi vartaloa. Törmäyksen sattuessa ne eivät ainoastaan vähennä lapsesi eteenpäin suuntautuvaa liikettä, vaan tekevät 5-pistevaljaista myös entistäkin mukavammat. Lisäksi voit helposti irrottaa ne pesua varten ilman, että sinun tarvitsee puuttua valjasjärjestelmään.

V-muotoinen pääntuki
V-muotoinen pääntukemme on suunniteltu erityisesti hallitsemaan lapsen herkän pään liikettä sivutörmäyksessä. Tämä tarkoittaa, että se tarjoaa optimaalisen suojan lisäksi myös paljon mukavuutta. Lisäksi voit helposti säätää pääntukea ja turvavaljaita istuimen etuosasta lapsesi koon mukaan.

Pikavapautuva suojus
Joskus asiat voivat mennä melko sotkuisiksi tien päällä. Juoma voi helposti kaatua tai lapsesi voi tulla sairaaksi ajamisesta. Olemme viisaasti suunnitelleet konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa ilman, että turvavyötä tarvitsee irrottaa. Se on nopea tapa saada istuin puhtaaksi ja taas käyttövalmiiksi.

Ylin kiinnityshihna
Törmäystilanteessa yläkiinnityshihna vähentää lastenistuimen pyörimistä ja vähentää siten mahdollisia vammoja pään ja niskan alueella. Kaksinkertaisten kiinnityspisteiden ansiosta v-muotoinen Top Tether -kiinnitystelineemme tarjoaa lapsellesi jopa enemmän vakautta ja turvallisuutta kuin perinteiset kiinnitysjärjestelmät.

Turvallinen Guard
Secure Guard auttaa suojaamaan erityisesti lapsesi herkkää vatsan aluetta - aikuisille tarkoitetun 3-pisteisen turvavyön neljännen kiinnityspisteen ansiosta. Asettamalla lantiovyön optimaalisesti lapsen lantion luiden päälle Secure Guard vähentää etutörmäyksessä vaikuttavia voimia jopa 35 %* ja antaa samalla lapsellesi riittävästi liikkumisvapautta matkan aikana.

*Sisäiset Britax testit Q6-nukella, joka vastaa pituudeltaan ja painoltaan keskimääräistä 6-vuotiasta lasta.

Tekniset tiedot:
  • Asennusvaihtoehdot autoon: Isofix Top Tetherin kanssa (76-102 cm), vyön ja Isofix kanssa (100-150 cm) tai pelkän vyön kanssa (100-150 cm).
  • Kuljetussuunta: asennus menosuuntaan 76-150 cm.
  • Mitat (korkeus/leveys/syvyys): 60 - 83 x 44 x 47 cm.
  • Tuotteen paino: 11 kg

Top Tether sisältyy toimitukseen.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Britax Römer Lastenistuin Advansafix M i-Size Burgundy Red
4.8
33 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 26
 
4 tähteä
| 7
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

hyödyllisimmät suomalaiset arvostelut:

Näytä lisää arvosteluja

hyödyllisimmät kansainväliset arvostelut:

Näytä lisää kansainvälisiä arvosteluja
Sisältöä ladataan...

Suosituimmat tuotteemme

 Britax Römer  Lastenistuin Advansafix M i-Size Burgundy Red
Britax Römer Lastenistuin Advansafix M i-Size Burgundy Red
469,85 €