Jopa 50 € alennusta tilauksestasi!
Säästä jopa -50€ tilauksestasi!
Neljä
etukoodia
00
t
00
min
00
s
Katso koodit!i
SCHLEICH Virtahepo 14681

SCHLEICH Virtahepo 14681

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
  • Vielä 1 kpl saatavilla!

7,90 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A066756

SCHLEICH Virtahepo 14681
Virtahepo
Tuotenumero: 14681

WILD LIFE - AFRIKKA

Virtahevot elävät Afrikan vesistöissä. Aggressiivisen käytöksen takia niitä pidetään yhtenä alueen vaarallisimmista lajeista. Virtahevot elävät vedessä ja käyvät maissa syömässä.

Virtahepoja pidetään Afrikan vaarallisimpina eläiminä.
Vaikka virtahevot ovat kasvissyöjiä, aggressiivisen luonteen takia niitä pidetään Afrikan hurjimpina eläiminä. Kuivalla maalla virtahepo pystyy juoksemaan jopa 50 kilometrin tuntivauhdilla. Ne pystyvät vaikuttamaan jokiuomiin ja soistumiseen kävelemällä samaa reittiä joka päivä ja kanavoimalla vettä siten näihin uurroksiin.

Virtahevot loikoilevat päivät vedessä ja laiduntavat iltaisin. Virtahepo pystyy hotkimaan viidessä tunnissa yli 70 kg ruokaa! Vedessä urokset puolustavat reviiriään erittäin kiihkeästi. Rannalla kilpailua ei kuitenkaan ole. Vaikka virtahevot eivät osaa uida, ne tappelevat, uivat ja parittelevat vedessä. Ne elävät noin 30 yksilön laumoissa. Yli viisimetriset ja jopa 2 000 kg painavat virtahevot kuuluvat suurimpiin maanisäkkäisiin. Lisäksi ne voivat elää jopa 40-vuotiaiksi.

Huom!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Pakkaus sisältää pieniä osia. Tukehtumisvaara!

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Schleich

Iloa pienille ja isoille

Jo monien vuosien ajan on Schleich tuonut niin tutut kuin eksoottisemmatkin eläimet ja erilaiset myyttiset olennot lastenhuoneisiin. Suositut tuotteet ovat löytäneet tiensä lisäksi myös keräilijöiden hyllyille. Hevosia, koiria ja kissaeläimiä löytyy ympäri maailmaa, mutta lisäksi Schleichin valtavaan valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi yksisarvisia ja keijukaisia. Huolellinen työnjälki tarjoaa jo pienillekin lapsille mahdollisuuden tutustua luonnon ihmeisiin luovan ja mielikuvitusta tukevan leikin lomassa.
SCHLEICH Virtahepo 14681
7,90 €