SCHLEICH Alligaattorin poikanen 14728

SCHLEICH Alligaattorin poikanen 14728

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
  • Vielä 2 kpl saatavilla!

4,20 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A124447

SCHLEICH Alligaattorin poikanen 14728
Alligaattorin poikanen
Tuotenumero: 14728

WILD LIFE

Alligaattori on helppo tunnistaa siitä, että sen alaleuan hampaat ovat suun sisällä, j oten ne eivät näy sivulta katsottuna.

Vaikka alligaattori rakentaa pesän, se ei haudo muniaan itse. Munat rikkoontuisivat sen painon alla, joten se kerää munien päälle hitaasti mätäneviä kasveja. Se kuulostaa ällöttävältä, mutta mädäntyneet kasvit luovat lämpöä, joka saa aikanaan munat kuoriutumaan. Jos munia on haudottu alle 34 asteen lämpötilassa, munista kuoriutuu naaraita. Jos lämpötila on ollut yli 34 astetta, munista kuoriutuu uroksia.

Huom.!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Schleich

Iloa pienille ja isoille

Jo monien vuosien ajan on Schleich tuonut niin tutut kuin eksoottisemmatkin eläimet ja erilaiset myyttiset olennot lastenhuoneisiin. Suositut tuotteet ovat löytäneet tiensä lisäksi myös keräilijöiden hyllyille. Hevosia, koiria ja kissaeläimiä löytyy ympäri maailmaa, mutta lisäksi Schleichin valtavaan valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi yksisarvisia ja keijukaisia. Huolellinen työnjälki tarjoaa jo pienillekin lapsille mahdollisuuden tutustua luonnon ihmeisiin luovan ja mielikuvitusta tukevan leikin lomassa.
SCHLEICH Alligaattorin poikanen 14728
4,20 €