Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s

Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Rotho Baby design TOP WC -istuin upea mauve
toistaiseksi loppuunmyyty
Hinta
12,50 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A294880

EAN: 4250226045224

Rotho Baby design TOP WC -istuin upea mauve
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Rotho Baby -mallin muotoinen wc-istuin yksinoikeudella on ihanteellinen kumppani lapsellesi siirtyessään lasten potista aikuisten wc: hen.

Moderni e-istuin vähentää wc: n avautumista ja vie siten pois pienen lapsesi pelko pudota. Rengas jalkojen välisellä nostolla ja korkealla selkänojalla ei tue vain istuessaan, vaan myös estää kaikkea menemästä pieleen. Ergonomisten muotoilujen ansiosta istuin sopii kaikkiin tavanomaisiin käymälöihin ja on erittäin helppo asentaa:
Säädä istuin kerran wc-istuimen tapilla ja liukumattomien jalkojen kanssa, joiden luja pitäminen on taattu . Istuinalueen mattapinta estää lapsen herkän ihon tarttumisen.

Istuin on valmistettu korkealaatuisesta, kemiallisesti turvallisesta materiaalista ja lupaa pitkää kestävyyttä. Käytön jälkeen wc-istuin voidaan puhdistaa helposti ja kätevästi lämpimällä saippuavedellä.

Tyylikäs wc-istuin voidaan ihanteellisesti yhdistää sopivaan jakkaraan, jonka avulla lapsesi voi kiivetä itse käymälään ja päästä käsin pesemiseen helpommin pesualtaan päälle. Istuinta tulee käyttää aikaisintaan 24 kuukauden iästä, kun lapsesi tasapainotunnetta ja kehon hallintaa on kehitetty ja pottaharjoituksen alkuvaihe on suoritettu onnistuneesti.

Älykkäät ratkaisut vanhemmille ja lapsille - Saksalainen Rotho Baby design -tuotemerkki on kehittänyt korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita yli 15 vuoden ajan ja on luotettava voima vauvojen ja lasten hoidossa.

Ensimmäinen askel: Pottaharjoittelu (18 kuukaudesta alkaen)
Erityisesti kuivumisen alkuvaiheessa lapsipotti on tärkeä apu. Varhaisimmin 18 kuukaudesta alkaen sitä voidaan käyttää missä tahansa lapsesi tuntuu mukavalta ja se on ensimmäinen askel vaippoja kohti wc: tä. Sitä tulisi käyttää, kunnes lapsesi tasapainotunnus ja ruumiillisten toimintojen hallinta ovat riittävän kehittyneitä.

Toinen askel (24 kuukaudesta)
Jos lapsi pitää oman tasapainon ja pystyy jo hallitsemaan kehon toimintaa turvallisesti, paras aika vaihtaa potista wc-istuimeen on oikeaan aikaan. Se vähentää wc: n avautumista ja poistaa siten lapsesi pelon tunkeutua sisään. Jakkaraa käyttämällä wc voidaan päästä myös itsenäisesti ja jalat voidaan mukavasti laskea istuessaan.

tuotetiedot:
  • Tyylikäs WC-istuin Rotho Baby -mallin TOP-kylpyhuonekokoelmasta
  • Tyylikkäät linjat, joilla on tehokas kiiltävä kiillotetut ja rakenteelliset pinnat
  • Anatomisesti ja ergonomisesti muotoillut
  • Helppo levittää wc-istuimeen
  • Mattapintainen rakenne estää ""hellävaraisen maalialueen tarttumisen
  • Sopii kaikkiin perinteisiin WC-tiloihin
  • Ergonominen ja korkea selkänoja lisää istuimen mukavuutta ja tukea
  • Kaksinkertainen roiskesuoja
  • Luistamattomat jalat
  • Helppo puhdistaa: pyyhi vain lämpimällä saippuavedellä

Tekniset yksityiskohdat:
  • Suunnittelu: upea mauve
  • Mitat: leveys x pituus x korkeus: 26,5 x 34,7 x 13,2 cm
  • Materiaali: Polypropeenimuovi
"

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Rotho Baby design TOP WC -istuin upea mauve
4.5
42 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 24
 
4 tähteä
| 10
 
3 tähteä
| 6
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme