knorr® toys Leikkiteltta, Brody
-33%
ovh¹
50,38 €
Hinta
33,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
16,39 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A140346

EAN: 4049491553059

knorr® toys Leikkiteltta, Brody
Hauska leikkiteltta, johon kuuluu 100 värikästä palloa. Palloilla leikittäessä kehittyvät koordinaatio- ja motoriikkakyvyt. Telttaan voi mennä sisään kaikilta neljältä sivulta. Yksi sivuseinä on läpinäkyvää materiaalia, joten lapset näkevät koko ajan myös ulos teltasta. Sekä teltan kasaan taittaminen että uudestaan kokoaminen käy helposti muutamalla käden liikkeellä. Teltta koostuu vettähylkivästä telttakankaasta, joka on helposti pyyhittävissä.

Lisätietoja:
  • Mitat: 88 x 88 x 119 cm, pallot: Ø 6 cm
  • Materiaali: polyesteri
  • Ikäsuositus: alk. 1 v.
Huom.!
Sisältää pieniä osia: Sisältää osia, joissa nauhoja, letkuja tai hihnoja: kuristumisvaara! Pidä kaukana tulesta ja kuumista esineistä. Vain aikuinen saa pystyttää leikkiteltan. Älä taita raameja! Teltta on helppo taittaa kasaan, kun seuraat ohjeita. Puhdistus ainoastaan rätillä tai pesusienellä. Säilytä nämä tiedot. Älä käytä tuotetta ulkona ukkosella. Teltta ei ole vedenkestävä. Laukku on tarkoitettu ainoastaan säilytykseen. Säilytä se lasten ulottumattomissa. Tuotteen takuu ja virhevastuu eivät ole voimassa, jos tuotetta käsitellään väärin.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
43,99 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: knorr® toys Leikkiteltta, Brody
4.5
99 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 75
 
4 tähteä
| 17
 
3 tähteä
| 5
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

knorr® toys Leikkiteltta, Brody
knorr® toys Leikkiteltta, Brody
ovh¹ 50,38 €
33,99 €