Asiakaspalvelu: 0800 552140Uutiskirje Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksille Asiakaspalvelu
KED Spiri Two K-Star Pyöräilykypärä, Green, L
toistaiseksi loppuunmyyty

KED Spiri Two K-Star Pyöräilykypärä, Green, L

 • Toimitusaika: Tuote on loppuunmyyty
 • Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
 • KED Spiri Two K-Star Pyöräilykypärä, Blue, L

69,95 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A163646

KED Spiri Two K-Star Pyöräilykypärä, Green, L
Kevyt monikäyttöinen kypärä, joka on pärjännyt erittäin hyvin kansainvälisessä vertailussa. Sopii hyvin myös kapeammille päille.

maxSHELL®
KED:n kehittämä maxSHELL®-ulkokuori pysyy erityisen valmistusmenetelmänsä ansiosta aina tiukasti kiinni EPS-sisäkuoressa. Kiinnitystapa on kuormitustilanteessta joustavampi ja kestävämpi, kuin Inmold-tekniikalla valmistetut kypärät.

QUICKSAFE®
KED-kypäriä ja helppo ja kätevä säätää yksilöllisesti älykkään QUICKSAFE®-säätöjärjestelmän ansiosta.

Aktiivinen näkyvyys
Aktiivisesti loistavat ja vilkkuvat LED-valot tuovat enemmän näkyvyyttä kuin heijastimet. Jokaiseen QUICKSAFE® ja QUICKSAFE® TRONIC -säätöjärjestelmään kuuluu lisäksi 4 näkyvää LED-valoa.

QUICKSTOP®
Patentoidun QUICKSTOP®-järjestelmän avulla voidaan leukahihna säätää kerralla oikean kokoiseksi ja symmetrisesti.

Hyönteisverkko
Hyönteisverkko estää ilmassa lentävien hyönteisten pääsyn kypärän sisään. Verkko on asennettu ilma-aukkoihin niin, ettei se kosketa päätä.

K-STAR®
K-STAR® perustuu retroheijastus-tekniikkaan: valonlähde osuu kypärän kuoreen, josta se heijastuu takaisin miljoonista heijastavista lasihelmistä. KED on onnistunut käyttämään tätä tekniikkaa hyväkseen niin, että kypärä heijastaa tehokkaasti joka puolelta ja tarjoaa näin erittäin hyvän näkyvyyden käyttäjälle.

Tuotetietoja:
 • Sisältää visiirin
 • Koko: L 55-61 cm
 • Paino: 290 g
 • Ilma-aukkoja: 17
 • Ikäsuositus: 9-vuotiaasta alkaen
 • Toimitustiedot

  Toimitus:

  Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

  Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

  Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.