HAUCK Sängynlaita Sleep'n Safe Plus, Pooh Ready to Play

HAUCK Sängynlaita Sleep'n Safe Plus, Pooh Ready to Play

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
  • Vielä 10 kpl saatavilla!

41,99 €
39,90 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A188849

HAUCK Sängynlaita Sleep'n Safe Plus, Pooh Ready to Play
Turvallinen ja käytännöllinen ratkaisu lastensänkyyn
Sleep'n Safe -sängynlaita estää lasta putoamasta sängystä. Sängynlaidan ansiosta jo puolivuotias lapsi voi nukkua tavallisessa sängyssä turvallisesti. Sängynlaitaa voidaan käyttää monipuolisesti kaikkialla. Se sopii niin kotiin kuin matkoillekin. Patjan alle kiinnitettävä sängynlaita voidaan taittaa alas, jotta lapsi pääsee helposti kiipeämään sänkyyn.

Tekniset tiedot:
  • Materiaali 100 % polyesteriä
  • Mitat: 108 x 42 cmToimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Hauck

Mukavuutta lapsille ja vanhemmille

Saksalaisella Hauckilla on jo lähes 100 vuoden kokemus lapsiperheille suunnattujen tuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Turvallisuus on Hauckilla tärkeintä ja sen tuotteet ovatkin levinneeet laajasti myös kansainvälisille markkinoille. Hauck on erityisesti tunnettu lastenvaunuista ja –rattaistaan. Viisipistevaljaat, turvatestatut jarrut ja erinomainen laatu ovat vain muutamia niistä ominaisuuksista, jotka vahvistavat Hauckin asiakkaiden uskollisuutta merkille. Hauckin lastenvaunujen monipuoliset ominaisuudet tarjoavat yksilöllisen ratkaisun kaikille perheille.
HAUCK Sängynlaita Sleep'n Safe Plus, Pooh Ready to Play
41,99 €
39,90 €