HABA Kuularata - Pyörre 3523

HABA Kuularata - Pyörre 3523

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
  • Vielä 2 kpl saatavilla!

44,90 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A007610

HABA Kuularata - Pyörre 3523
Pyörre
Tuotenumero: 3523

Lisätietoja:
• Sisältö: 1 pyörre (Ø 36 cm), 2 rataosaa, 4 pylvästä, 2 suorakulmaista särmiötä, 6 kuulaa
• Ikäsuositus: 3-vuotiaasta alkaen

Huom.!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Pakkaus sisältää pieniä osia. Tukehtumisvaara!


Haba
Saksalaisen Haban tuotteilla on vuodesta 2010 asti ollut PEFC-merkintä (sertifikaatti PEFC/04-4-0003), joka vahvistaa, että leluissa käytetty puu on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä. Leluja varten Suomesta ja Venäjältä kuljetettu vaneri kuuluu niin ikään valvotun tuotannon piiriin. Siten Haba tukee metsien ekologisen tasapainon säilymistä.

PEFC
PEFC on riippumaton järjestelmä kestävän metsätalouden valvomiseksi. Lyhenne tulee sanoista ''Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes''.
PEFC-sertifioinnissa asetetaan metsien hoidolle lukuisia vaatimuksia, jotka kohdistuvat muun muassa metsien monimuotoisuuden turvaamiseen, metsien terveyden ja kasvun ylläpitoon sekä virkistyskäyttöön. Merkinnän saavat vain yritykset, jotka pystyvät osoittamaan, että metsiä hoidetaan näiden vaatimusten mukaisesti.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

HABA Kuularata - Pyörre 3523
44,90 €