10% extra-alennusta Turvaistuimet & Lastenvaunut!
-10% turvaistuimista ja rattaista!
Vain tänään!
KAMU1802
00
t
00
min
00
s
Säästä nyt!i
DIFRAX Tutti Dental "3D", 6 kk +, sini-vihreä
toistaiseksi loppuunmyyty

DIFRAX Tutti Dental "3D", 6 kk +, sini-vihreä

  • Toimitusaika: Tuote on loppuunmyyty
  • Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
4,90 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A114893

DIFRAX Tutti Dental "3D", 6 kk +, sini-vihreä
Tämä Difraxin Dental 6 kk + -tutti tyydyttää vauvasi luonnollisen imemistarpeen. Dental-tutti tukee kitalaen, leuan ja kielen kehitystä. Tutin kanta ja imuosa on kehitetty erityisesti 6 kk + -vauvoille.

Tutin kanta on perhosenmuotoinen, joten se mukautuu lapsen kasvoihin täydellisesti. Nenän alla oleva syvennys takaa sen, että lapsi voi hengittää vapaasti. Kannassa olevat reiät mahdollistavat hyvän ilmankierron, eikä iho suun ympäriltä pääse ärsyyntymään.

Difraxin Dental-malli on kehitetty yhteistyössä lääketieteen asiantuntijoiden kanssa, mm. lastenhammaslääkäreiden. Imuosan kapea puoli painautuu kieltä vasten ja pyöreä puoli on kohti kitalakea. Tämä tukee kitalaen, leuan ja kielen kehitystä.

Tutti rauhoittaa, rentouttaa ja lohduttaa lasta. Difraxin tutteja on saatavilla monilla upeilla kuoseilla ja eri kokoisina. Huom.: Tutti olisi hyvä vaihtaa uuteen kuuden viikon välein. Lisäksi on suositeltavaa vetää kerran päivässä kevyesti tutin imuosasta, jotta voidaan varmistaa, ettei tutti ole vahingoittunut.

• Perhosenmuotoisen kantaosa mahdollistaa vapaan hengityksen
• Ihanteellinen ilmankierto estää ihon ärsyyntymistä
• Difraxin lääketieteen asiantuntijoista koostuvan tiimin kehittämä

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.