DIFRAX S-tuttipullo Wide, 310 ml, sininen

DIFRAX S-tuttipullo Wide, 310 ml, sininen

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
  • Vielä 5 kpl saatavilla!
  • DIFRAX S-tuttipullo Wide, 310 ml, valkoinen
  • DIFRAX S-tuttipullo Wide, 310 ml, pinkki

ovh¹ 9,99 €
9,90 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A111577

DIFRAX S-tuttipullo Wide, 310 ml, sininen
Nämä Difraxin 310 ml:n S-tuttipullot ovat niin vauvojen kuin äitien ja isienkin mieleen. Syynä tähän on pullon S-muoto ja erityinen antikoliikkiventtiili. Pulloon ei synny tyhjiötä, ja ravinnon tasainen virtaus on taattu. Tuttipulloa voi käyttää jo heti syntymästä, ja se soveltuu erinomaisesti imetyksen ja pulloruokinnan yhdistämiseen. Tämä estää vatsakipujen syntymistä vauvalle. Käytettävissä myös kiinteämmälle ruoalle.

S-tuttipullosta voivat juoda jo keskosetkin. Tuttipullon pohja on kierrettävissä auki, joten pullo on helppo puhdistaa ja täyttää pakastimen jäädyttämällä rintamaidolla. L-kokoisen pullotutin kanssa tuttipullo soveltuu hyvin myös kiinteämmän ravinnon syöttämiseen. Pulloon ei synny tyhjiötä, ja ravinnon tasainen virtaus on taattu.

S-tuttipullon muoto takaa vauvan ihanteellisen ruokailuasennon. Myös ruokkijan asentokin on tämän pullon myötä parempi. Difraxin tuttipulloja on saatavissa eri väreissä ja erikokoisina.

Vinkki: S-tuttipullojen lämmittämiseen on olemassa sopiva S-tuttipullonlämmittäjä. Maito lämpiää kolmessa minuutissa 37 °C asteeseen (samanlämpöiseksi kuin rinnasta tuleva maito).

• Vähentää vatsakipuja ja puklauksia
• Pullon ergonominen muoto takaa ihanteellisen ruokailuasennon
• Soveltuu myös kiinteämmän ravinnon syöttämiseen L-koon pullotutilla

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

DIFRAX S-tuttipullo Wide, 310 ml, sininen
ovh¹ 9,99 €
9,90 €