DIFRAX S-tuttipullo Natural, 170 ml, valkoinen

DIFRAX S-tuttipullo Natural, 170 ml, valkoinen

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
  • Vielä 12 kpl saatavilla!
  • DIFRAX S-tuttipullo Natural, 170 ml, sininen

ovh¹ 7,99 €
7,90 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A111573

DIFRAX S-tuttipullo Natural, 170 ml, valkoinen
Nämä Difraxin 170 ml:n S-tuttipullot ovat niin vauvojen kuin äitien ja isienkin mieleen. Syynä tähän on pullon S-muoto ja erityinen antikoliikkiventtiili. Pulloon ei synny tyhjiötä, ja ravinnon tasainen virtaus on taattu. Tuttipulloa voi käyttää jo heti syntymästä, ja se soveltuu erinomaisesti imetyksen ja pulloruokinnan yhdistämiseen. Tämä estää vatsakipujen syntymistä vauvalle.

S-tuttipullosta voivat juoda jo keskosetkin. Tuttipullon pohja on kierrettävissä auki, joten pullo on helppo puhdistaa ja täyttää pakastimen jäädyttämällä rintamaidolla. Voit myös pumpata Difraxin BtoB-rintapumpulla kätevästi suoraan Natural S-tuttipulloon.

Pulloon ei synny tyhjiötä, ja ravinnon tasainen virtaus on taattu. S-tuttipullon muoto takaa vauvan ihanteellisen ruokailuasennon. Myös ruokkijan asentokin on tämän pullon myötä parempi.

Difraxin tuttipulloja on saatavissa eri väreissä ja erikokoisina.

Vinkki: S-tuttipullojen lämmittämiseen on olemassa sopiva S-tuttipullonlämmittäjä. Maito lämpiää kolmessa minuutissa 37 °C asteeseen (samanlämpöiseksi kuin rinnasta tuleva maito).

• Vähentää vatsakipuja ja puklauksia
• Pullon ergonominen muoto takaa ihanteellisen ruokailuasennon
• Soveltuu erinomaisesti yhdistettyyn imettämiseen ja pulloruokintaan

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

DIFRAX S-tuttipullo Natural, 170 ml, valkoinen
ovh¹ 7,99 €
7,90 €