Asiakaspalvelu: 0800 552140Uutiskirje Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksille Asiakaspalvelu
CYBEX Turvavyöistuin Solution X-Fix, mallisto 2013/14, Pure Black

CYBEX Turvavyöistuin Solution X-Fix, mallisto 2013/14, Pure Black

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus!
  • CYBEX Turvavyöistuin Solution X-Fix, mallisto 2014, Purple Rain
  • CYBEX Turvavyöistuin Solution X-Fix, mallisto 2014, Blue Moon
  • CYBEX Turvavyöistuin Solution X-Fix, mallisto 2013/14, Cobblestone-Grey
  • CYBEX Turvavyöistuin Solution X-Fix, mallisto 2014, Rumba Red

218,00 €
169,90 €
Hintaan sisältyy ALV.
säästä nyt 48,10 €

Tuotekuvaus

Tuotenro: A038749

CYBEX Turvavyöistuin Solution X-Fix, mallisto 2013/14, Pure Black
Turvavyöistuin

Uusi Solution X-Fix -turvavyöistuin perustuu Solution X:n palkittuun teknologiaan ja laajentaa sitä ISOFIX-kiinnitysjärjestelmään.

ISOFIX-kiinnitys
Solution X-Fix -turvavyöistuimeen integroituja kiinnikkeitä on helppo käyttää edestä käsin, ja ne voidaan kätevästi kytkeä ajoneuvon ISOFIX-kiinnikkeisiin. Istuin on kevyt ja erittäin mukava käyttää. Sen etuihin kuuluvat myös parannellut turvallisuusominaisuudet ja istuimen tukevuus.

KOLMESSA TASOSSA KALLISTUVA PÄÄNTUKI
Tärkeä elementti Cybex Solution -turvaistuinten turvallisuudessa on kolmessa tasossa kallistuva pääntuki. Sen ansiosta lapsen pää ei nukkuessa retkahda rinnalle. Pääntuki siirtää pään painopistettä taaksepäin, jolloin pää lepää mukavasti tukea vasten eikä kallistu eteenpäin. Siten pää pysyy sivutörmäystilanteissakin turvallisen alueen sisäpuolella, toisin kuin tavallisissa turvaistuimissa. Istuin tarjoaa näin ollen miellyttävän nukkumisasennon lisäksi jopa 80 % enemmän suojaa sivutörmäystilanteissa.

L.S.P. -JÄRJESTELMÄ
Solution X -turvavyöistuimeen kuuluu lisäksi vallankumouksellinen L.S.P. -järjestelmä (Linear Side-impact Protection). Sen ansiosta sivutörmäyksen synnyttämät voimat pienenevät järjestelmällisesti ketjureaktiona olkapää- ja päänsuojien kautta. Myös onnettomuustilanteen aiheuttama vartalon kineettinen energia vähenee erittäin aikaisessa vaiheessa, ja pää ohjautuu automaattisesti turvalliseen asentoon. L.S.P.-järjestelmä pitää erityisesti pään ja olkapäät turvavyöistuimen turva-alueen sisäpuolella.

• ryhmä 2/3, 15–36 kg, 3–12 v.
• pääntuen säätö 11 tasossa
• säädettävissä oleva selkänoja
• mukavat istuintyynyt
• mitat: (pituus x leveys x korkeus) 45 x 47 x 66-82 cm
• paino: 7 kg
• päälliset pestävissä, 30 °C


Sopiiko tämä turvaistuin autoosi? Tarkista, onko ajoneuvosi tässä listassa: Cybex tyyppilista

Lisätarvikkeita

Hinta
6,90 €
Hinta
21,00 €
Hinta
29,90 €
Hinta
19,00 €

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

CYBEX Turvavyöistuin Solution X-Fix, mallisto 2013/14, Pure Black
218,00 €
169,90 €