Asiakaspalvelu: 0800 552140Uutiskirje Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksille Asiakaspalvelu
CYBEX Turvakaukalo Aton 5, 2017, Autumn Gold-Burnt Red

CYBEX Turvakaukalo Aton 5, 2017, Autumn Gold-Burnt Red

 • Varastossa
 • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
 • Ilmainen toimitus!
 • CYBEX Turvakaukalo Aton 5, 2017, Stardust Black
 • CYBEX Turvakaukalo Aton 5, 2017, Manhattan Grey-Mid Grey
 • CYBEX Gold Turvakaukalo Aton 5, 2017, Infra Red
 • CYBEX Turvakaukalo Aton 5, 2017,Graphite Black-Dark Grey

164,90 €
Hintaan sisältyy ALV.


Tuotekuvaus

Tuotenro: A190883

CYBEX Turvakaukalo Aton 5, 2017, Autumn Gold-Burnt Red
Ryhmä 0+, 0–13 kg, syntymästä n. 18 kk ikään asti

Menestyksekkään turvakaukalon viides sukupolvi
Turvakaukalossa on erityinen toiminto, joka mahdollistaa pään, niskan ja rinnan mahdollisimman suoran asennon. Riski hengityksen salpautumisesta pään vajotessa rinnalle on tällä tavoin alentunut merkittävästi. Muita kaukalon ominaisuuksia ovat mm. XXL-aurinkosuoja ja korkeussäädettävä pääntuki integroidulla valjaidensäädöllä, joka lisää energiaa vaimentavan rungon ja lineaarisen sivutörmäyssuojan kanssa turvallisuutta yhä enemmän. Turvakaukaloa voidaan käyttää sekä turvavyökiinnitteisenä tai kiinnitettynä autoon erikseen saatavana olevalla Cybex-jalustalla.

Korkeussäädettävä pääntuki (8 asentoa)
8-asentoinen pääntuki ja siihen integroitu valjaiden säätö on osa turvakaukalon optimaalista sivutörmäyssuojaa.
Valjaiden korkeus säätyy automaattisesti pääntuen korkeutta säädettäessä Tämä helpottaa valjaiden käyttöä ja estää niiden kiertymistä. Y-valjaat on todettu turvallisiksi ja mukaviksi myös vastasyntyneillä.

Sivutörmäyssuoja Linear Side Impact Protection System (L.S.P. System)
Lineaarinen sivutörmäyssuoja (L.S.P. System) vaimentaa sivutörmäyksen voimia yhdessä iskuenergiaa vaimentavan rungon kanssa.
Kolarin synnyttämät impulssit suunnataan heti alussa sivutörmäyssuojaan sekä rungon materiaaleihin. Kaukalon joustava rakenne imee törmäysenergiaa ja siirtää sen pois vauvasta.

Irrotettava istuinalusta

Turvakaukalossa on yhdessä läkäreiden ja kätilöiden kanssa kehitetty istuinalusta, jonka avulla pienten vauvojen ja keskosten pää, niska ja rintakehä pysyvät turvallisessa kulmassa. Irrotettavan istuinalustan avulla istuinkulma voidaan säätää lapsen kokoa vastaavaksi, jolloin saadaan aikaan mahdollisimman matala makuuasento. Isommilta lapsilta istuinalusta voidaan poistaa.

Cybex Travel System
Turvakaukalo voidaan kiinnittää adapterin avulla Cybexin lastenrattaisiin ja -vaunuihin.

XXL-kuomu
Uusi XXL-kokoinen kuomu suojaa lasta ihanteellisesti auringonsäteiltä ja tuulelta. Siinä on UV50+ suojaus, se on säädettävissä neljään eri asentoon ja sen voi piilottaa kätevästi pois näkyvistä, kun sitä ei tarvita.

Ominaisuuksia:
 • Pehmustettu istuinalusta: säätömahdollisuus pituus- ja korkeussuunnassa
 • Y-valjaat
Tekniset tiedot:
 • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 640 x 43 x 39–56 cm
 • Paino: 4,8 kg
 • Irrotettava päällinen voidaan pestä 30 asteessa
 • Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

CYBEX Turvakaukalo Aton 5, 2017, Autumn Gold-Burnt Red
164,90 €