CYBEX Turvaistuin Pallas M, Manhattan Grey

CYBEX Turvaistuin Pallas M, Manhattan Grey

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus!
  • CYBEX Turvaistuin Pallas M, Happy Black
  • CYBEX Turvaistuin Pallas M, Olive Khaki
  • CYBEX Turvaistuin Pallas M, Mars Red
  • CYBEX Turvaistuin Pallas M, Royal Blue

365,00 €
285,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
säästä nyt 80,00 €

Tuotekuvaus

Tuotenro: A150074

CYBEX Turvaistuin Pallas M, Manhattan Grey
Ryhmät 1/2/3, 9–36 kg, 9 kk - 12 v.

Useasti palkitun Pallas-sarjan uusi sukupolvi tarjoaa parhaan turvallisuuden ja mukavuuden jopa 11 vuoden ikään saakka.
Ryhmässä 1 Pallas M toimii säädettävällä etusuojatyynyllä. Etukolarissa törmäysvoimat jakaantuvat laajalle alueelle kuten turvatyynyssä. Ryhmissä 2/3 istuin on helposti muunnettavissa ryhmien 2/3 Solution M -turvavyöistuimeksi.

SÄÄDETTÄVÄ ETUSUOJATYYNY (ryhmä 1)
Säädettävä etusuojatyyny vähentää vakavien niskavammojen syntyä sitomatta lasta istuimeen. (Patentti haettu.)
Etusuojayyny jakaa iskuvoiman laajalle alueelle ja vaimentaa iskua. Turvatyyny muistuttaa auton turvatyynyä, ja se vähentää onnettomuudessa syntyviä iskuvoimia huomattavasti. Istuimessa ei ole lasta törmäyksessä vahingoittavia turvavöitä, ja lapsen herkkä pää ja niska-hartiaseutu ja sisäelimet ovat suojassa. Uudelleen muotoiltu, vain yhdellä kädellä säädettävä, etusuojatyyny sopeutuu täydellisesti lapsen vartalolle ja antaa kuitenkin lapsen ylävartalolle vapauden liikkua. Samalla se antaa parhaan turvallisuuden erityisesti etutörmäyksissä verrattuna perinteisiin viisipistevaljailla varustettuihin turvaistuimiin.

2-IN-1 -TURVAISTUIN
Istuin kasvaa lapsen mukana, ja siksi sitä voidaan käyttää jopa 11 vuoden ikään saakka.
Ryhmässä 1 säädettävä etusuojatyyny toimii kuten ilmatoiminen turvatyyny ja suojaa kolarissa niskavammoilta sitomatta lasta istuimen selkänojaan. 3 ikävuodesta ylöspäin istuin voidaan muuntaa helposti ryhmien 2/3 Solution-sarjan turvavyöistuimeksi.

YKSILÖLLISESTI SÄÄDETTÄVÄ LINEAARINEN SIVUTÖRMÄYSSUOJA
Yksilöllisesti säädettävä lineaarinen sivutörmäyssuoja (L.S.P. System Plus) vaimentaa törmäysenergiaa jo kolaritilanteen varhaisessa vaiheessa.
Sivutörmäyksen voimia vaimennetaan systemaattisesti pään ja hartioiden alueella yksilöllisesti säädettävien sivutörmäystankojen avulla. Samaan aikaan kolarin lapsen vartalolle aiheuttamaa kineettistä energiaa vaimennetaan oikealla tavalla sekä lapsen pää ohjautuu turvalliseen asentoon. L.S.P. suojaustangot voidaan säätää yksilöllisesti auton sisäosien mukaan.

MUKAVA, YHDEN KÄDEN KALLISTUSTOIMINTO (ryhmä 1)
Rentoon ja rauhalliseen matkantekoon.
Kiitos mukavan kallistussäätötoiminnon istuinta voidaan säätää vain yhtä kättä käyttäen.

KOLMESSA TASOSSA KALLISTUVA PÄÄNTUKI
CYBEXin patentoitu syvyyssäädettävä niskatuki varmistaa parhaan turvallisuuden sivutörmäyksissä.
Tämä vallankumouksellinen teknologia asettaa lapsen pään painopisteen loivasti taaksepäin ja estää näin lapsen pään painumasta rinnalle hänen nukahtaessaan. Ainoastaan näin herkkä pää ja niska-hartiaseutu ovat suojassa sivutörmäystilanteessa, koska pää pysyy silloin suojassa turvaistuimen sisällä. Patentoitu pääntuki mahdollistaa mukavan nukkumisasennon ja optimaalisen turvallisuuden verrattuna tavallisiin järjestelmiin.

LISÄOMINAISUUDET:
• Törmäysenergiaa vaimentava runko: joustavat materiaalit vaimentavat törmäysvoimia.
• Optimoitu ilmankiertojärjestelmä: takaa lapsen vartalolle mukavan lämpötilan

LISÄTIETOJA:
• Mitat: pituus 426 mm x leveys 540 mm x korkeus 700 mm
• Paino: 8,3 kg
• Päällinen pestävissä, 30 °C
• Päällinen: 100 % polyesteri; pehmuste: 100 % polyuretaani
• Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa


Sopiiko tämä turvaistuin autoosi? Tarkista, onko ajoneuvosi tässä listassa: Cybex tyyppiluettelo

Lisätarvikkeita

Hinta
49,95 €

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Cybex

Cybex – Design, turvallisuus ja laatu

Nämä kolme ominaisuutta ovat jokaisen Cybex-tuotteen suunnittelun ja valmistuksen ytimessä. Cybex tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka vakuuttavat muotoilullaan, palkitulla turvallisuudellaan ja innovatiivisella toiminnallisuudellaan, lisäksi tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde. Tiukat sisäiset ja ulkoiset turvallisuus- ja laatutestit varmistavat sen, että voit käyttää Cybexin tuoteita aina luottavaisin mielin.
CYBEX Turvaistuin Pallas M, Manhattan Grey
365,00 €
285,00 €