Asiakaspalvelu: 0800 552140Uutiskirje Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksille Asiakaspalvelu
59 henkilöä
on kiinnostunut tuotteesta päivän aikana.
CYBEX Turvaistuin Pallas M-Fix, 2017, Stardust Black

CYBEX Turvaistuin Pallas M-Fix, 2017, Stardust Black

 • Varastossa
 • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
 • Ilmainen toimitus!
 • CYBEX Turvaistuin Pallas M-fix, 2017, Mystic Pink-Purple
 • CYBEX Turvaistuin Pallas M-fix, 2017, Autumn Gold-Burnt Red
 • CYBEX Turvaistuin Pallas M-fix, 2018, Denim Blue-blue
 • CYBEX Turvaistuin Pallas M-Fix, mallisto 2016, Royal Blue

399,00 €
329,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
säästä nyt 70,00 €

Tuotekuvaus

Tuotenro: A190833

CYBEX Turvaistuin Pallas M-Fix, 2017, Stardust Black
Ryhmät 1/2/3, 9–36 kg, n. 9 kk - 12 v.

Palkitun Pallas-sarjan turvaistuin suojaa lasta jopa 11 vuotta.
Ryhmässä 1 säädettävä etusuojatyyny toimii kuten ilmatoiminen turvatyyny ja suojaa kolarissa niskavammoilta sitomatta lasta istuimen selkänojaan. 3 ikävuodesta ylöspäin istuin voidaan muuntaa helposti ryhmien 2/3 Solution M-fix -sarjan turvavyöistuimeksi. Istuinta voidaan käyttää myös ajoneuvoissa, joissa ei ole Isofix-kiinnitystä.

SÄÄDETTÄVÄ ETUSUOJATYYNY (ryhmä 1)
Säädettävä etusuojatyyny vähentää vakavien niskavammojen syntyä sitomatta lasta istuimeen. (Patentti haettu.)
Etusuojayyny jakaa iskuvoiman laajalle alueelle ja vaimentaa iskua. Turvatyyny muistuttaa auton turvatyynyä, ja se vähentää onnettomuudessa syntyviä iskuvoimia huomattavasti. Istuimessa ei ole lasta törmäyksessä vahingoittavia turvavöitä, ja lapsen herkkä pää ja niska-hartiaseutu ja sisäelimet ovat suojassa. Uudelleen muotoiltu, vain yhdellä kädellä säädettävä, etusuojatyyny sopeutuu täydellisesti lapsen vartalolle ja antaa kuitenkin lapsen ylävartalolle vapauden liikkua. Samalla se antaa parhaan turvallisuuden erityisesti etutörmäyksissä verrattuna perinteisiin viisipistevaljailla varustettuihin turvaistuimiin.

2-IN-1-TURVAISTUIN
Istuin kasvaa lapsen mukana, ja siksi sitä voidaan käyttää jopa 11 vuoden ajan.
Ryhmässä 1 säädettävä etusuojatyyny toimii kuten ilmatoiminen turvatyyny ja suojaa kolarissa niskavammoilta sitomatta lasta istuimen selkänojaan. 3 ikävuodesta ylöspäin istuin voidaan muuntaa helposti ryhmien 2/3 Solution-sarjan turvavyöistuimeksi.

YKSILÖLLISESTI SÄÄDETTÄVÄ LINEAARINEN SIVUTÖRMÄYSSUOJA
Yksilöllisesti säädettävä lineaarinen sivutörmäyssuoja (L.S.P. System Plus) vaimentaa törmäysenergiaa jo kolaritilanteen varhaisessa vaiheessa.
Sivutörmäyksen voimia vaimennetaan systemaattisesti pään ja hartioiden alueella yksilöllisesti säädettävien sivutörmäystankojen avulla. Samaan aikaan kolarin lapsen vartalolle aiheuttamaa kineettistä energiaa vaimennetaan oikealla tavalla sekä lapsen pää ohjautuu turvalliseen asentoon. L.S.P. suojaustangot voidaan säätää yksilöllisesti auton sisäosien mukaan.

MUKAVA, YHDEN KÄDEN KALLISTUSTOIMINTO (ryhmä 1)
Rentoon ja rauhalliseen matkantekoon.
Kiitos mukavan kallistussäätötoiminnon istuinta voidaan säätää vain yhtä kättä käyttäen.

KOLMESSA TASOSSA KALLISTUVA PÄÄNTUKI

Tämä vallankumouksellinen teknologia asettaa lapsen pään painopisteen loivasti taaksepäin ja estää näin lapsen pään painumasta rinnalle hänen nukahtaessaan. Ainoastaan näin herkkä pää ja niska-hartiaseutu ovat suojassa sivutörmäystilanteessa, koska pää pysyy suojassa turvaistuimen sisällä. Patentoitu pääntuki mahdollistaa mukavan nukkumisasennon ja optimaalisen turvallisuuden verrattuna tavallisiin järjestelmiin.

Isofix Connect
Isofix-kiinnitysjärjestelmä lisää turvallisuutta sekä kiinnitystukevuutta. Istuimen kiinnikkeet yksinkertaisesti napsautetaan kiinni auton Isofix-kiinnityspisteisiin. Kiinniketangot voidaan helposti työntää piiloon istuimen sisään. Näin istuinta voidaan käyttää myös autoissa, joissa ei ole Isofix-mahdollisuutta.

Ominaisuuksia:
 • Törmäysenergiaa vaimentava runko: joustavat materiaalit vaimentavat törmäysvoimia.
 • Optimoitu ilmankiertojärjestelmä: takaa lapsen vartalolle mukavan lämpötilan
Tekniset tiedot:
 • Mitat (Pituus/leveys/korkeus): 454 x 540 x 700 mm
 • Paino: 9,3 kg
 • Päälliset pestävissä, 30 °C
 • Päällinen: 100 % polyesteri, pehmuste: 100 % polyuretaani
 • Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

Lisätarvikkeita

Hinta
49,95 €

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

CYBEX Turvaistuin Pallas M-Fix, 2017, Stardust Black
399,00 €
329,00 €