10% henkilökunta-alennus nyt myös sinulle!
10 % henkilökunta-alennus!
etukoodi
HENK5395
00
t
00
min
00
s
Katso lisää!i
CONCORD Vario XT-5 Turvaistuin, Black Blue - Black Edition

CONCORD Vario XT-5 Turvaistuin, Black Blue - Black Edition

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus!
  • CONCORD Vario XT-5 Turvaistuin, Black Grey - Black Edition

299,90 €
249,90 €
Hintaan sisältyy ALV.
säästä nyt 50,00 €

Tuotekuvaus

Tuotenro: A212417

CONCORD Vario XT-5 Turvaistuin, Black Blue - Black Edition
Ryhmä: 1/2/3, paino: 9–36 kg, ikäryhmä: 9 kk - 12 v.

Mukavuutta lapsille ja vanhemmille
Uudenlainen ja helppokäyttöinen Vario XT-5 tarjoaa turvallista matkustamista jopa 11 vuoden ajaksi.
Turvaistuimessa yhdistyvät kaikki ryhmien I, II, ja III ominaisuudet käyttäjäystävällisellä tavalla.

Istuinta voidaan käyttää jo pienillä lapsilla (ryhmä I) sen viisipistevaljaiden ja innovatiivisen istuimakorkeuden säädön ansiosta. Lisäksi pieniä matkustajia tukee pitkä pehmustettu alusta jaloille. Istuma- ja makuuasentoa on helppo säätää kääntönupista

Vario XT-5 tarjoaa ainoana ryhmien I, II ja III turvaistuimena mahdollisuuteen säätää istumakorkeutta, siinä on oma korkeus ryhmälle I ja toinen korkeus ryhmälle II/III.

Ryhmien II ja III kohdalla istuimen kokoa voidaan helposti säätää myös muissa suunnissa. Pääntukea, hartiasuojia ja istuinosaa voidaan säätää, niin että istuin mukautuu lapsesi kokoon.
Säätömahdollisuudet myös ohjaavat huomaamaan, milloin siirtyminen ryhmästä I ryhmiin II/III on ajankohtainen. Pääntuen korkeutta ja hartiasuojien korkeutta ja leveyttä voidaan säätää portaattomasti. Matkustusmukavuudesta huolehtii hyvä ilmankierto, erityisesti selkänojan alaosassa.

Helppokäyttöinen ja turvallinen
Vario XT-5 -turvaistuimessa on innovatiivinen vaimennusmateriaali ja ergonomiset valjaat. Se on pärjännyt törmäystesteissä erittäin hyvin sen istuinta ympäröivän runkonsa, "Light Weight Protection Frame", sekä istuimen törmäysenergiaa absorboivasta materiaalinsa ansiosta.

Lisäturvallisuutta tuovat intuitiiviset turvavyönohjaimet, joilla auton turvavyö on helppo asettaa ryhmien II ja III matkustajille. Istuin kiinnitetään autoon Isofix-kiinnikeiden ja Top Tether -kiinnitysvyön avulla. Isofix-kiinnikkeiden väri-indikaattorit sekä Top Tetherin kiristysindikaattori auttavat asennuksessa.

Tekniset tiedot:
  • Mitat: 50 x 43 - 54 x 67 - 82 cm
  • Paino: 13,9 kg

Lisätarvikkeita

Hinta
29,55 €
Hinta
31,00 €
Hinta
22,90 €

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

CONCORD Vario XT-5 Turvaistuin, Black Blue - Black Edition
299,90 €
249,90 €