BIG Bobby Car Classic Potkuauto, Racing Edition 2015

BIG Bobby Car Classic Potkuauto, Racing Edition 2015

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
  • Vielä 11 kpl saatavilla!
  • BIG Potkuauto Bobby Car Classic, Dolphin
  • BIG Bobby Car Classic Ocean / Police
  • BIG Bobby Car Classic Little Star
  • BIG Bobby Car Classic Fulda

62,90 €
49,90 €
Hintaan sisältyy ALV.
säästä nyt 13,00 €

Tuotekuvaus

Tuotenro: A128353

BIG Bobby Car Classic Potkuauto, Racing Edition 2015
Tämän potkuauton myötä muuntuu lastenhuone nopeaksi kilparadaksi!

Täydellinen ergonomia, rakenne je polvisyvennys isommille lapsille tekevät Big Bobby Car -potkuautosta maailman eniten myydyimmän potkuauton.
2013 valmistui 18. miljoonas Big Bobby Car. Mukana Racing-Sound-Wheel -ratti, jonka kahdeksan erilaisen napin takana piilee ääniä kilpa-automaailmasta. Sitten vain nopea tankkaus, oikeat renkaat alle ja mars kilparadalle! Paina oikealla olevaa +-nappia, niin vaihdat suuremmalle vaihteella. Vastaavasti miinus-nappi vaihtaa pienemmälle vaihteelle. Radiopuhelinnapista kilpa-ajaja saa ohjeita varikolta. Jos rata ei ole ajettavissa, voi Safety Car -sireenin laittaa päälle. Ensimmäisenä maaliviivan yli ajanut saa tietenkin suuret aploodit.

Tuotetiedot:
• Valmistajan tuotenumero: 800056090
• Lapsille alk. 1 v.

Lisätarvikkeita

Hinta
23,90 €
Hinta
8,90 €
Hinta
28,90 €
Hinta
21,80 €
Hinta
28,90 €
Hinta
23,70 €
Hinta
18,80 €
Hinta
22,00 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Big

BIG – Enemmän kuin vain BIG Bobby Car

BIG on yksi Saksan suurimmista leluvalmistajista ja myös kansainvälisesti merkittävä muovilelujen valmistaja. Brändinä BIG haluaa välittää korkealaatuista ja lapsiystävällistä muotoilua. Kaikki BIG-tuotteet valmistetaan Saksassa ja ne testataan huolellisesti sekä sisäisissä että ulkoisissa prosesseissa. Tällä tavalla BIG takaa sen, että kaikki sen lelut ovat korkeimpien laatu- ja turvallisuusvaatimusten mukaisia.

BIG:n Bobby Car –potkuautot ja muut lasten kulkupelit ovat olleet jo pitkään lasten suosikkeja. Niiden lisäksi BIG tarjoaa laajan valikoiman muitakin leluja niin sisä- kuin ulkoleikkeihin.

BIG Bobby Car Classic Potkuauto, Racing Edition 2015
62,90 €
49,90 €