AVENT 4-in-1 elektroninen sterilointilaite SCF287/02

AVENT 4-in-1 elektroninen sterilointilaite SCF287/02

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus!

103,90 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A042452

AVENT 4-in-1 elektroninen sterilointilaite SCF287/02

Elektroninen höyrysteriloija steriloi kuusi Avent-tuttipulloa noin kuudessa minuutissa.

Kompaktin kokonsa ansiosta laite vie vain vähän tilaa keittiössä. Silti kaikki steriloitavat tarvikkeet sopivat täydellisesti laitteen sisään. Mukana on myös kori konepesua varten. Sama kori sopii sterilointilaitteen sisään.

Ainutlaatuista joustavuutta
Sterilointilaitteeseen sopii leveä- ja kapeakaulaisia pulloja sekä erilaisia rintapumppuja ja muita tarvikkeita. Laitteeseen mahtuu yhtä aikaa kuusi 330 ml:n tuttipulloa.

Nopea ja turvallinen
Laite steriloi tarvikkeet vain kuudessa minuutissa ja sammuu sitten automaattisesti, mikä vähentää energiankulutusta ja lisää turvallisuutta.

Tehokasta sterilointia
Tappaa 99,9 % kaikista haitallisista itiöistä ilman kemikaaleja. Sisältö pysyy kannellisessa laitteessa steriilinä 24 tuntia.

Ominaisuudet:
• 4-in-1-steriloija
• Sterilointiaika 6 minuuttia, automaattinen sammutus
• Näyttö ilmoittaa steriloinnin vaiheen
• Sisältö pysyy kannella suojattuna 24 tuntia steriilinä
• Laitteeseen mahtuu 6 x 330 ml Avent-pulloa
• Mukana 125 ml:n tuttipullo ja huvitutti

Sterilointilaitteen levy voidaan puhdistaa helposti sitruunapohjaisella kalkinpoistoaineella.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Avent

Erityisyys on yksityiskohdissa

Philips Avent tuotteet valmistetaan syvällisen tutkimuksen ja kliinisen testauksen pohjalta. Tuotteet vastaavat kaikkiin vauvojen ja pikkulapsien kehitysvaiheiden tarpeisiin tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Löydät valikoimasta tuotteita pulloruokinnasta ja imetyksestä aina ruuan säilytykseen ja lapsen hoitotoimenpiteisiin. Myös korkealuokkaiset elektroniset tuotteet, kuten itkuhälyttimet ja sähköiset rintapumput ovat Philips Aventin valikoiman kulmakiviä. Tuotteita voidaaan yhdistää toisiinsa joustavasti, jolloin ne palvelevat monipuolisesti ja pitkään.
AVENT 4-in-1 elektroninen sterilointilaite SCF287/02
103,90 €